Freestyle koloběžky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Koloběžka freestyle REBEL SKATER PRO GOLD Zobrazit větší

Koloběžka freestyle REBEL SKATER PRO GOLD

06432215

Nový produkt

Ihned k odběru

1 299,00 Kč s DPH

Více informací


Kaskadérská koloběžka Rebel Skater Pro
Pokud hledáte dětskou kaskadérskou koloběžku, určitě se podívejte na Rebel Skater Pro. Jednou z jeho hlavních výhod je nízká hmotnost - pouze 3,4 kg - což usnadňuje učení triků! Vezměte prosím na vědomí, že freestyle koloběžka je určena k provádění akrobacie a skoků, nikoli k jízdě po městě, proto se designově liší od klasické koloběžky. Při výběru toho nejlepšího se proto musíte zaměřit na pár zásadních prvků.

360° rotace
Kaskadérská koloběžka by měla být z jednoho kusu - bez úpravy výšky, která by mohla oslabit její design. A přesně toto je řešení použité v Skater Pro. Volant v tomto modelu se navíc otáčí o 360 °, což vám umožní provádět triky, které vyžadují úplné otočení, např. Barspin.

Řídítka Y-bar
Koloběžka Rebel Skater Pro pro má řídítka ve tvaru Y. Tento typ je mnohem odolnější než tyče T. Za pozornost stojí také neklouzavá, rýhovaná držadla z TPR - termoplastického materiálu, odolného proti oděru a tlumení nárazů.

Zesílená hliníková paluba
Skate skútry jsou stavěny tak, aby vydržely větší zátěž. V případě Skater Pro je to 100 kg! A co víc, kaskadérská deska na koloběžky Rebel je vyrobena z hliníku. To znamená, že je lehký, takže bude mnohem snazší provádět triky na skútru.

Kaskadérské koloběžky
Koloběžka s velkými koly znamená větší pohodlí a vyšší rychlost, proto Skater Pro používá ty o velikosti 110 mm. Za pozornost stojí také odolné hliníkové jádro. U skákacích skútrů je také důležitá kvalita ložisek, a proto tento model používá nejvyšší třídu - ABEC 9. Čím vyšší třída, tím větší přesnost a možnost dosažení vyšší rychlosti.

Technické parametry:

- Vhodné pro 8 let a více
- ocelové řidítka a TPR drážkované úchyty
- 360 ° řidítka
- Pevná a lehká konstrukce
- Type: z jednoho kusu
- Rozměry: 360 x 110 mm
- Maximální nosnost: 100 kg
- Řídítka Y-tyč, jednodílná
- Svorka: 3cestná, standardní, hliník
- Hmotnost: 3,4 kg
- Rozměry (D x Š x V): 670 mm x 550 mm x 880 mm
- Kolečka:
- Materiál: PU
- Rozměry: 110 mm x 24 mm
- Tvrdost: 82A
- Jádro: hliník, paprsková
- Ložiska: ABEC-9

5 dalších produktů ve stejné kategorii: