Grilovací nářadí

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Grilovací nářadí sada 18ks ALU kufřík CATTARA

13103

Nový produkt

Kvalitní grilovací nářadí ve výhodném balení 18ks balené v hliníkovém kufru.

Více informací

Ihned k odběru

1 011,00 Kč s DPH

Více informací

Grilovací nářadí sada 18ks ALU kufřík, CATTARA

Tato profesionální sada 18ks nářadí, obsahuje vše potřebné pro správné grilování i následnou údržbu grilu.

Obracečka délky 44 cm, s precizně broušenou hranou, vybavená zoubkovaným ostřím, otvírákem zátek a otvory pro odtok. Kleště, speciálně tvarované pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů, délky 43 cm. Kartáč délky 42 cm pro údržbu grilu, kdy samotná kartáčová část z mosazi má rozměry 7 x 5,5 cm. Nepostradatelnou částí grilovcího nářadí je i dvouzubá vidlička délky 43,5 cm. Štětec délky 44 cm se 4,5 cm štětinami z nylonu, pro potírání, či mašlování pokrmů. Porcovací nůž délky 42 cm, kde ostří je délky 16 cm. 4x grilovací jehlice celkové délky 42 cm, kde na pokrmy lze využít celých 30 cm, hroty jehlic jsou broušené do špičky. Poslední součástí nářadí je 8x napichovátko délky 7 cm, určené pro držení kukuřice.

Veškeré nářadí je kvalitně zpracováno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Mimo napichovátek kuřice, se dají veškeré nástroje pověsit za háček.

Sada je úhledně umístěna v přenosném kufru, hodí se zejména u náročnějších uživatelů, její přehlednost a výčet jednotlivých nástrojů však ocení kdokoliv. Sada je primárně určena k využití doma na zahradě.


Technická data
  • sada     18ks
  • pouzdro     hliníkový kufřík
  • materiál nástrojů     nerezová ocel
  • rozměr sady     45 x 24 x 8 cm

20 dalších produktů ve stejné kategorii: