Ostatní sporty

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada na speedminton SPOKEY BUGY Zobrazit větší

Sada na speed badminton SPOKEY BUGY

06427103

Nový produkt

Ihned k odběru

585,00 Kč s DPH

Více informací


Sada na speed badminton Spokey BUGY:

- obsahuje: 2 hliníkové rakety se silným napětím – určené k rychlé hře, 3 míčky a obal s popruhem na rameno
- umožňuje dynamickou a přesnou hru
- vyroben pro jedinečný raketový sport, který v sobě kombinuje prvky tenisu, badmintonu a squashe!

Speed badminton je moderní sport, který si získává svou oblibu po celém světe! To, čím speed badminton přitahuje své příznivce je především velmi dynamická hra – je to kombinace badmintonu a squashe. Hra probíhá bez síťky, se speciálně vyvinutými raketami a speciálními míčky. Tato kombinace vybavení umožňuje hru i za silného větru.

Dynamika a emoce během hry

Klíč k porozumění speed badmintonu můžete najít už v jeho samotném názvu! Speed neboli rychlost, je základní vlastnosti hry – je rozhodně dynamičtější než klasický badminton. Skvělé se osvědčí během společných setkání s přáteli či rodinou na čerstvém vzduchu, protože hrát jde v podstatě kdekoliv – na pláži, v parku, nebo doma na zahradě! Kromě toho, pro speed badminton se nepoužívá síťka! Jedinou věcí, kterou pro hru potřebujete je sada Spokey BUGY, to znamená 2 rakety s odpovídajícím napětím a speciální aerodynamické míčky. Speed badminton se hraje na dvou čtvercových polích (5,5 x 5,5 m), které jsou od sebe vzdálené 13 m. Když míček spadne do soupeřova pole – získáváte bod. Hra je velmi dynamická, rychlá a zaručuje mnoho emocí.

Vysněná crossmintonová sada

Pro hru, která je také označuje jako crossminton, potřebujete správné vybavení. Hraje se bez sítě, proto vše, co pro hru potřebujete jsou rakety a míčky! Speed badmintonová sada Spokey BUGY má skvělé parametry, které umožňují rychlou a přesnou hru. Hliníkové rakety jsou velmi lehké a zároveň odolné, díky čemuž poskytují stabilní úchop a umožňují dostatečně silný úder. Tři míčky, které sada obsahuje, jsou navrženy pro rychlou hru – jsou těžší než standartní míčky a mají aerodynamičtější tvar. Sada obsahuje obal, díky kterému budete připraveni hrát kdykoliv a kdekoliv!

Parametry:
v setu: 2 rakety, 3 rychlé míčky, obal
materiál (míček): nylon
materiál (raketa): hliník
rukojeť: plastová
délka rakety: 59 cm
hmotnost rakety: 180 - 185 g

15 dalších produktů ve stejné kategorii: