Pohybová čidla a senzory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Detektor na dveře/okno HUTERMANN WiFi Zobrazit větší

Detektor na dveře/okno HUTERMANN WiFi TUYA

08831423

Nový produkt

Ihned k odběru

479,99 Kč s DPH

Více informací

Detektor na dveře/okno HUTERMANN WiFi
Pozná otevření okna či dveří

Wi-Fi detektor na okna či dveře od společnosti Hütermann funguje na jednoduchém, ale velmi účinném principu. Skládá se ze dvou částí, z nichž jednu umístíte na dveře (okno) a druhou na zárubeň (okenní rám). Jakmile se pak od sebe tyto dvě části oddálí (dojde k otevření dveří či okna), zařízení využije své připojení k internetu a provede požadovanou akci: pošle vám notifikaci na mobilní telefon a případně ještě uvede do provozu jiné Wi-Fi zařízení (např. sirénu či jakýkoliv elektronický přístroj připojený k chytré zásuvce).


Rozměry tohoto detektoru činí 72 × 20 × 22 mm (hlavní senzor) a 40 × 11 × 11 mm (magnetický kontakt).


Vyzrajte na zloděje

Patříte mezi jednice, kteří se po odchodu z domova nepřestávají obávat o bezpečnost své nemovitosti? V tom případě je pro vás tento Wi-Fi detektor na okna či dveře jako stvořený. V době vaší nepřítomnosti totiž spolehlivě odhalí případné narušení. Zkrátka a dobře dokáže rozpoznat, že došlo k neočekávanému otevření dveří či oken, a ihned vám o tom poslat zprávu na mobil. Když navíc zařízení spárujete s přídavnou Wi-Fi sirénou, lupiče ještě vyplaší hlasitý akustický poplach.


Protože má v sobě tento detektor zabudován vlastní 2,4GHz Wi-Fi přijímač, nepotřebuje ke svému chodu žádnou řídicí jednotku. V tom se ostatně liší od většiny obdobných bezpečnostních senzorů. Ty totiž často dokážou komunikovat pouze s kompatibilní ústřednou alarmu – zprávu o narušení pošlou nejprve jí a až ona ji předá vám.


Dorazíte domů a světla se sama rozsvítí

Kromě zabezpečení domu či bytu můžete tento Wi-Fi detektor značky Hütermann využít i k automatizaci procesů ve své domácnosti. Když si k němu totiž pořídíte i kompatibilní Wi-Fi zásuvku (např. Hütermann SW01 či SW02), můžete její spínání podmínit právě otevíráním dveří či oken.


Jakmile tak například přijdete domů (otevřete vstupní dveře), detektor vyšle signál chytré zásuvce a ta se na základě toho sepne, čímž uvede do provozu osvětlení, které je k ní připojeno. Nebo se vám třeba může po otevření okna automaticky vypínat klimatizace či ventilátor. Možností, kterak Wi-Fi senzor na okna či dveře využít, je zkrátka celá řada. Zapojte fantazii a jistě přijdete na to, jak by vám doma mohl usnadnit či zpříjemnit život.


Stačí nalepit a stáhnout si aplikaci

Ptáte se, jak senzor na dveře či okno nainstalovat? Je to velmi jednoduché. Obě jeho součástky totiž stačí na dané místo přilepit (oboustranná lepicí páska je součástí základního balení).


Až detektor na okno nebo dveře přichytíte, nezbývá než jej připojit k vaší domácí bezdrátové Wi-Fi síti a stáhnout si do mobilu patřičnou mobilní aplikaci (Tuya Smart nebo Smart Life – Smart Living). V ní už si pak snadno nastavíte, jak má detektor přesně fungovat. Aplikace je kompletně v češtině a dá se zdarma stáhnout ze služeb Google Play i App Store. Bez problému ji tedy mohou využívat uživatelé chytrých zařízení s operačními systémy Android i iOS.


2 roky s jednou baterií

Okenní/dveřní Wi-Fi detektor Hütermann pracuje na jednu 3V baterii (CR2 – je součástí balení), která vás potěší svou skvělou životností. V případě, že bude zařízení detekovat otevírání okna či dveří 7× denně, vám vydrží až 2 roky. O aktuálním stavu baterie přitom máte neustále přehled díky speciální kolonce v mobilní aplikaci.


Podporuje hlasové ovládání

Pokud doma používáte tzv. hlasového asistenta, můžete Wi-Fi detektor Hütermann obsluhovat i prostřednictvím hlasových pokynů. Zařízení je totiž kompatibilní se systémy Amazon Alexa a Google Assistant.



Vlastnosti:
- detekuje oddálení a přiblížení magnetu
- při narušení prostoru obdržení notifikace do aplikace
- lze naprogramovat na různé akce (Automatizace)
- bezplatná mobilní aplikace v českém jazyce pro zařízení s iOS a Android (Smart Life - Tuya)
- podpora Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT
- Wi-Fi 2,4 GHz
- napájení pomocí baterie CR2 (3V x 1, součástí balení)
- výdrž až 2 roky (detekce 7× denně), stav baterie viditelný v mobilní aplikaci
- velmi snadná instalace
- rozměry detektoru: 72 × 20 × 22 mm
- rozměry magnetu: 40 × 11 × 11 mm

11 dalších produktů ve stejné kategorii: