SMART spínače spotřebičů

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart Switch SONOFF MINIR4 Zobrazit větší

Smart Switch SONOFF MINIR4 WiFi

06439275

Nový produkt

Ihned k odběru

219,00 Kč s DPH

Více informací


Chcete svá zařízení používat ještě pohodlněji? S chytrým vypínačem Sonoff to bude možné! Produkt vám umožňuje ovládat připojená zařízení pomocí aplikace eWeLink nebo pomocí asistentů, jako je Google Home nebo Amazon Alexa. Pro potvrzení bezpečnosti získalo zařízení několik certifikací. A co víc, jeho kombinací s hardwarem R5 nebo S-MATE (k dispozici samostatně) můžete získat ještě více dálkového ovládání vašich zařízení.

Chytrý vypínač Sonoff se vyznačuje malými rozměry, díky čemuž se pohodlněji používá a vejde se do různých montážních krabic, včetně té nejmenší - EU/86/120. Je vybaven čipem EPS32, který z něj udělal inteligentní zařízení. S jeho pomocí můžete zautomatizovat osvětlení a elektronická zařízení a proměnit váš domov v chytrý dům.

Inteligentní přepínač Sonoff vykazuje skvělou kompatibilitu. Můžete jej snadno připojit ke spínačům, jako jsou dveřní spínač, kolébkový spínač, momentální spínač, spínač SPDT a dokonce i bezproudové senzory. A co víc, můžete snadno vytvářet chytré scény, protože spínač spolupracuje s pohybovými senzory, dveřními a okenními senzory nebo dalšími funkcemi domácí automatizace.

Už se nemusíte bát starostí se správou chytré domácnosti. MINI R4 můžete spárovat rovnoměrně s R5 a S-MATE (k dispozici samostatně), takže jej budete moci ovládat lokálně, i když se vám nedaří navázat připojení k internetu. Signál eWeLink-Remote to umožní. Navíc můžete přepínač ovládat také hlasem, a to díky kompatibilitě s Google Home a Amazon Alexa.

Připojení chytrého vypínače je velmi snadné. Stačí jej propojit se správným zařízením a poté si stáhnout aplikaci eWeLink. Nyní vše, co musíte udělat, je spárovat telefon a zařízení s technologií Bluetooth. To vám umožní ovládat celý váš domov, i když jste v práci nebo nakupujete.

Chytrý vypínač Sonoff je také zárukou bezpečnosti i v neobvyklých situacích. Získal certifikaci TÜV a také splňuje normy CE a FCC. Díky tomu máte jistotu, že zařízení vyhovuje mezinárodním předpisům. Díky novým konektorům, ohnivzdornému pouzdru a použití vysoce kvalitních materiálů je navíc ještě odolnější proti opotřebení a může vám sloužit velmi dlouho.

Technické parametry:

- Vstup: 100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A max.
- Výstup: 100-240V ~ 50/60 Hz 10 A max.
- Materiál: PC V0
- Rozměry: 39,5 × 33 × 16,8 mm
- Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz

12 dalších produktů ve stejné kategorii: