Sestavy pro karavan

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Solární sestava Karavan Victron Energy 175Wp Zobrazit větší

Solární sestava Karavan Victron Energy 175Wp

04280099

Nový produkt

Ihned k odběru

5 255,01 Kč s DPH

Více informací


Nabízíme Vám, za velmi výhodných podmínek, zakoupení optimálně navrženého solárního systému pro místa bez elektrické energie. Jedná se o jeden z nejčastěji prodávaných a používaných solárních systémů naší nabídky. Doporučujeme všem zákazníkům, kteří nemají speciální a nestandardní požadavky.
Tento systém pracuje se systémovým napětím 12V.

Jedná se o nadrozměrné zboží, na které se nevztahuje doprava zdarma. Doba dodání od vytvoření objednávky se může prodloužit o 3-4 pracovní dny.


Solární systém obsahuje tyto komponenty:

1x Solární panel Victron Energy 175Wp/12V (rozměry 1485x668x30mm)
1x PWM solární regulátor Victron Energy LCD&USB 20A
1x Sada kabelů 6mm2 vč. nalisovaných konektorů MC4 - délka 15m

Tato sestava neobsahuje baterii. Pokud v karavanu palubní baterii nemáte, doporučujeme zvolit baterii uzavřeného typu AGM, GEL, nebo LiFePo ze sekce solární baterie. Rádi Vám pomůžeme se správným výběrem.


Solární regulátor série VS, který se stará o bezobslužný chod toho systému, má přehledný integrovaný LCD displej. Ten Vám poskytne informace o napětí a proudu solárního panelu, napětí baterie a nabíjecím proudu a také o aktuálním odebíraném proudu pro DC spotřebiče. Také nabízí statistické informace o celkovém množství vyrobené a spotřebované energie. Přímo na čelní straně solárního regulátoru naleznete také dva USB výstupy vhodné pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů apod.

10 dalších produktů ve stejné kategorii: