Autosedačky, podsedáky pro děti

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Polštář na opěrku hlavy BASEUS Comfort Ride Grey Zobrazit větší

Polštář na opěrku hlavy BASEUS Comfort Ride Grey

06439157

Nový produkt

Ihned k odběru

395,00 Kč s DPH

Více informací


Zvyšte své pohodlí při jízdě a zajistěte si správné držení těla s polštářem opěrky hlavy Baseus Comfort Ride. Výrobek s ergonomickým designem poskytuje účinnou oporu pro váš krk a hlavu. Polštářek je vyroben z pěny, která je měkká, nešpiní a odolává teplotám - jistě vám bude dlouho sloužit!

Zůstat sedět po dlouhou dobu může způsobit nepohodlí. Je důležité dbát na udržení zdraví prospěšného držení těla. Podhlavník značky Baseus vám tento úkol usnadní! Zadní část polštáře ve tvaru C pomáhá stabilizovat a efektivně zůstat na opěrce hlavy. Přední část ve tvaru S perfektně padne na krk a hlavu. To vám umožní pohodlně cestovat v autě bez bolesti. Produkt je také skvělý pro použití v kanceláři i doma.

Podhlavník značky Baseus je vyroben z pěny, prodyšné látky a umělého hedvábí. Výrobek je schopen odolat teplotám od -10° do 60°C. Polštář je velmi odolný a nenese známky používání. Díky tomu si zachová svou pružnost a bezvadný vzhled po dlouhou dobu. Zip usnadňuje čištění a případnou výměnu povlaku na polštář.

Technické parametry:

- Rozměry: 273 x 200 x 113 mm
- Hmotnost: 330 g
- Barva: Šedá

5 dalších produktů ve stejné kategorii: