Bluetooth sluchátka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sluchátka Bluetooth BLITZWOLF BW-FYE15 Zobrazit větší

Sluchátka Bluetooth BLITZWOLF BW-FYE15

05560807

Nový produkt

Ihned k odběru

755,00 Kč s DPH

Více informací


Užijte si úžasnou kvalitu zvuku při hraní her, telefonování nebo poslechu hudby. Sluchátka jsou vybavena trojicí dynamických 6mm měničů. Sluchátka poskytují nízkou latenci a využívají rozhraní Bluetooth 5.0. Kromě toho jsou mimořádně odolná a vodotěsná podle normy IPX5.

Dynamické 6mm měniče poskytují čistý a bohatě prokreslený zvuk. To znamená, že můžete nejen objevovat dosud neznámé detaily svých oblíbených skladeb, ale také umocnit pohlcení při hraní her. Navíc poskytují vynikající zvukovou izolaci, a to i na extrémně hlučných místech.

Se soupravou BlitzWolf vám nic nebude stát v cestě za vítězstvím! Sluchátka BW-FYE15 jsou vybavena pokročilým herním čipem a podporují technologii Bluetooth 5.0, takže dokáží zajistit rychlé a stabilní bezdrátové připojení s nízkou latencí.

Sluchátka jsou vodotěsná podle normy IPX5. Což vám umožňuje vzít si sluchátka BW-FYE15 s sebou do posilovny nebo na procházku v dešti - pár kapek vody se jich nezalekne!

Nemusíte se bát, že by se sluchátka příliš rychle vybíjela a kazila vám tak hraní. Sluchátka BW-FYE15 jsou vybavena odolnými bateriemi, které zajišťují překvapivě dlouhou dobu provozu. V pohotovostním režimu vydrží až 40 hodin! Navíc nabíjení sluchátek pomocí přiloženého pouzdra nezabere mnoho času - stačí přibližně 2 hodiny.

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Typ: Přes uši
- Hmotnost: 35.3g
- Rozměry: 62,3 x 62,4 x 34,2 mm
- Mikrofon: ano
- Ovládání hlasitosti: ano
- Přenosová vzdálenost: 10 m
- Citlivost: 102 dB
- Frekvenční odezva: 20-20k Hz
- Průměr měniče: 6 mm
- Kapacita baterie: Sluchátka: 35 mAh x 2 / Nabíjecí pouzdro: 350 mAh
- Doba nabíjení (h): 1-2h
- Doba přehrávání: 3-4h
- Doba pohotovostního režimu (h): 40h
- Vodotěsnost: IPX5
- Nabíjecí rozhraní: USB-C

30 dalších produktů ve stejné kategorii: