Bluetooth sluchátka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Sluchátka Bluetooth PISEN LS03JL White Zobrazit větší

Sluchátka Bluetooth PISEN LS03JL White

05560861

Nový produkt

Ihned k odběru

225,00 Kč s DPH

Více informací


Bezdrátová sluchátka TWS Pisen LS03JL poskytují HiFi zvuk a stabilní připojení Bluetooth. Navíc tlumí okolní hluk a vynikají dlouhou provozní dobou. Na druhé straně se o pohodlné ovládání starají dotykové panely.

Působivá kvalita zvuku
Třináctimilimetrové měniče v kombinaci s kompozitní membránou se promítají do bohatě detailního zvuku a zvýraznění vokálů. Díky tomu si můžete vychutnat ještě více pohlcující zážitek.

Stabilní připojení bez zpoždění
Sluchátka Pisen LS03JL se ke kompatibilnímu zařízení připojují prostřednictvím rozhraní Bluetooth verze 5.0, které poskytuje stabilní připojení až na vzdálenost 10 metrů. Navíc se nemusíte obávat rušení - sluchátka poskytují skvělou synchronizaci zvuku a obrazu. To se promítá do ještě lepšího zážitku při sledování filmů a hraní her. Navíc se každé sluchátko připojuje k zařízení nezávisle, takže můžete používat jen jedno a sdílet hudbu s někým blízkým.

Lehká a pohodlná
Používejte sluchátka po dlouhou dobu a nemusíte se bát, že byste se cítili unavení nebo nepohodlně. Sluchátka Pisen LS03JL se vyznačují lehkou konstrukcí - každé sluchátko váží 3,5 gramu, takže téměř neucítíte, že je máte na hlavě. Ergonomický a přiléhavý design se navíc promítá do dlouhotrvajícího pohodlí - nemusíte se také bát, že by vám sluchátka vypadla z uší, a můžete si je úspěšně vzít na trénink.

Dlouhá pracovní doba
Jste právě na tréninku a obáváte se, že se sluchátka vybijí v nejméně vhodnou chvíli? Nemusíte! Spolu s nabíjecím pouzdrem vydrží pracovat až 70 h a v pohotovostním režimu zůstanou přibližně 400 h. Navíc po 2 h nabíjení budou připravena pokračovat v práci.

Telefonujte na telefonu
Dejte sbohem nepříjemnému okolnímu hluku. Sluchátka Pisen LS03JL jsou vybavena mikrofony s potlačením šumu, takže se můžete soustředit na hovor a zapomenout na vnější hluk. Díky tomu můžete pohodlně telefonovat bez ohledu na to, kde se nacházíte.

Intuitivní ovládání
Ovládání sluchátek pro vás nebude problém - každé z nich je vybaveno dotykovým panelem, pomocí kterého si můžete ovládání sluchátek Pisen LS03JL přizpůsobit. Pohodlně zastavte/obnovte přehrávání a používejte hlasového asistenta. Už nemusíte sahat po smartphonu!

Promyšlený design
Sluchátka Pisen LS03JL si můžete úspěšně vzít na trénink - jsou totiž odolná proti stříkající vodě podle normy IP54. Navíc se vyznačují minimalistickým a stylovým designem, takže padnou téměř každému.

Technické parametry:

Barva: bílá
Průměr snímače: 13 mm
Materiál: ABS
Verze Bluetooth: 5.0
Dosah Bluetooth: 10 m
Provozní doba: 5 h
Pohotovostní doba: 400 h
Kapacita baterie: 500 mAh
Vstupní napětí: DC 5V 500 mA
Frekvenční odezva: 20-20 kHz
Doba nabíjení: přibližně 2 h
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP
Nabíjecí port: micro USB
Hmotnost: 3,5 g (sluchátko)
Vodotěsnost: IP54

30 dalších produktů ve stejné kategorii: