Brusky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada nářadí HOTO QWLDM001 35v1 Zobrazit větší

Sada nářadí HOTO QWLDM001 35v1

06693243

Nový produkt

Ihned k odběru

1 035,00 Kč s DPH

Více informací


Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

Rotační nářadí HOTO QWLDM001 je univerzální nářadí, které najde spoustu využití v domácnosti nebo dílně. Díky dodávanému příslušenství umožňuje mimo jiné dělat otvory, brousit, gravírovat kůži a další. Je ideální pro nejrůznější kutilské práce. Umožňuje 5polohové nastavení rychlosti až do maximálních 25 000 otáček za minutu a byla vybavena odolnou dobíjecí baterií, která poskytuje až 50 minut provozu. Přístroj je zároveň mimořádně lehký a pohodlně se používá.

Působivý výkon
O efektivní provoz nářadí se stará vestavěný motor, který se vyznačuje točivým momentem až 0,9 N.m. K dispozici je také pětistupňová regulace otáček v rozsahu 5 000-25 000 ot/min. Můžete tak optimálně přizpůsobit provoz zařízení svým potřebám. Speciální kroužek umožňuje pohodlnou změnu nastavení.

Dlouhá pracovní doba
Přístroj je vybaven akumulátorovým provedením, takže se můžete oprostit od kabelů a získat větší volnost pohybu. Navíc díky odolné baterii s kapacitou 2000 mAh vydrží plně nabitý přístroj pracovat až 50 minut. V balení najdete také praktickou základnu, která vám umožní výrobek pohodlně nabíjet a skladovat.

Praktické příslušenství v balení
Rozšiřte možnosti svého nářadí pomocí dodávaného příslušenství. V balení najdete mimo jiné vrták, různé typy fréz, brusné kroužky a lešticí kotouče. Využít můžete také odnímatelný protiprachový kryt, který při práci ochrání vaše oči a pokožku a zvýší tak bezpečnost používání. Pohodlné uložení nářadí a příslušenství umožňuje přiložený kufřík.

Mnoho aplikací
Díky velkému množství dostupného příslušenství a skvělým schopnostem se univerzální rotační nářadí značky HOTO bude skvěle hodit pro nejrůznější aplikace. Úspěšně jej využijete při práci na kutilských projektech, hodit se vám bude i při ručním gravírování kůže nebo hlazení dřeva. Využijete jej také k broušení a leštění vybraných předmětů.

Pohodlné ovládání
Užijte si pohodlné používání. Rotační nástroj váží pouhých 250 g a skvěle padne do ruky. Jeho kryt je vyroben z pískovaného TPU plastu a místo, kde spočívají vaše prsty, je pokryto gumou, která zaručuje jistější úchop. Nechybí ani speciální LED podsvícení, které usnadňuje práci při slabém osvětlení a automaticky se vypne 7 sekund po vypnutí přístroje. Speciálně navržená hlavová svorka je navíc kompatibilní s 3mm příslušenstvím a zajišťuje stabilní držení.

Technické parametry:

Rychlost: 5 000-25 000 otáček za minutu
Krouticí moment: 0,9 N.m
Baterie: Lithium-iontová
Kapacita baterie: 2Ah
Nabíjecí napětí: 5V 1A
Jmenovité napětí: 3.6V
Doba nabíjení: 180 min
Provozní doba: 50 min
Hmotnost: 250 g
Rozměry: 30,3x190 mm

Obsah balení:

Rotační nástroj
Nabíjecí základna
Pouzdro
Hlavová svorka 2,35 mm
Vrták 3,2 mm
Brusné hlavy (brusný kroužek x4, válcová brusná hlava z červeného korundu 6 mm x1, kuželová brusná hlava z červeného korundu 6 mm x1, napínací kolečko brusného kroužku x1)
Frézy (kulatá hlava 3 mm x1, válcová hlava 3 mm x1, kuželová hlava 3 mm x1)
Kartáče (nylonový kartáč x1, kovový kotoučový kartáč o průměru 19 mm x1)
Diamantová brusná hlava (hrubá písková kulová brusná hlava x1)
Lešticí kotouče (plstěný kotouč x1, plstěný kotouč s jádrem x1)
Fréza (diamantová fréza o průměru 22 mm x4, tyč s jádrem x1)
Klíč x1
Prachový kryt x1

8 dalších produktů ve stejné kategorii: