Čističky vzduchu a ionizátory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Generátor ozonu TEESA PURE LIFE P300 Zobrazit větší

Generátor ozonu TEESA PURE LIFE P300

06428424

Nový produkt

Ihned k odběru

950,00 Kč s DPH

Více informací


Domácí vzduchový ozonátor Teesa Pure Life P300

Jste zvědaví , které doma ozonizátor bude nejlepší ? Postarejte se o své zdraví ještě dnes, vyzkoušejte domácí ozonátor Teesa Pure Life P300 a nechte se překvapit univerzálností tohoto malého zařízení. Ozón má mimo jiné baktericidní, virucidní a fungicidní vlastnosti . Kromě toho pomáhá bojovat proti plísním a roztočům a odstraňuje nepříjemný zápach. To vše znamená, že Pure Life P300 lze použít v každé místnosti vašeho bytu.

Rozdíl v kvalitě ovzduší jistě pocítí alergici i ti, kteří trpí dýchacími potížemi, ale úleva od dýchání není jedinou výhodou generátoru ozónu. Zařízení také dezinfikuje vybavení místnostinapř. kuchyňské desky, toaletní potřeby nebo hračky v dětském pokoji, včetně měkkých hraček, které se obtížně čistí.

Pure Life P300 není jen ozonizační zařízení v místnosti - bude také fungovat jako ozonátor pro potraviny . Ozonace zeleniny, ovoce a dokonce i masa je skvělý způsob, jak důkladně vyčistit potravinářské výrobky od nečistot, bakterií a chemikálií. Ozonace navíc zlepšuje chuť jídla a prodlužuje trvanlivost.

Domov není jediným místem, kde najdete aplikace Pure Life P300. Zařízení je také perfektní jako ozonátor automobilu . Postarejte se o čistotu svého vozu - nejen vnějšího - a použijte k ozonování klimatizace Teesa Pure Life P300, dezinfekci vnitřku vozidla nebo odstranění nepříjemných pachů.

- Univerzální použití: Čištění vzduchu a potravin, dezinfekce bytového zařízení nebo interiéru automobilu
- Časovač analog
- Možnost zavěšení na zeď

Technické parametry:

- Výkon ozónu: 600 mg / h
- Rozsah časovače: 1-60 min
- Úroveň hluku : 58 -65 dB
- Délka kabelu: 165 cm
- Jmenovitý výkon: 8 W
- Napájení: AC 220 V; 50 Hz
- Rozměry: 270x190x75 mm
- Hmotnost: 0,75 kg

Obsah sady:

- 2x silikonová trubice
- 2x kamenný difuzor
- Uživatelská příručka

4 dalších produktů ve stejné kategorii: