Čtečky paměťových karet

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Čtečka paměťových karet ESPERANZA EA134K Zobrazit větší

Čtečka paměťových karet ESPERANZA EA134K

06441307

Nový produkt

Ihned k odběru

29,00 Kč s DPH

Více informací


Čtečka USB Micro SD karet Esperanza EA134K je dokonalým řešením pro ty, kteří potřebují všestranný, kompaktní nástroj pro přenos dat. Jeho kompaktní design a všestrannost z něj činí ideální volbu pro profesionály i amatéry. Tato čtečka je přizpůsobena pro práci s nejoblíbenějšími kartami microSD a kombinuje pohodlí, vysokou kompatibilitu a snadné použití.

Kompatibilita
Esperanza EA134K vyniká vysokou kompatibilitou, podporuje microSDHC, microSD a T-Flash karty. Díky této všestrannosti je tato čtečka ideální pro různé uživatele a zařízení. Ať už používáte notebook, stolní počítač nebo jiné zařízení, tato čtečka karet vám poskytne spolehlivost a efektivitu při přístupu k vašim datům.

Praktický design
Kompaktní a přenosný EA134K nabízí nejen snadnou přenositelnost, ale také funkce mini Pen Drive, když je vložena paměťová karta. S kartou zcela zasunutou ve čtečce získá uživatel další pohodlí a bezpečnost ukládání dat. Lehká a odolná konstrukce dělá z této čtečky perfektního společníka na cesty.

Podpora velkých kapacit
EA134K je schopen podporovat paměťové karty s maximální kapacitou až 512 GB. Tato působivá funkce umožňuje ukládat a přenášet obrovské množství dat, fotografií a videí bez obav z kapacitních omezení. Díky tomu je čtečka ideální volbou pro profesionály, kteří potřebují přenášet velké soubory, a amatéry, kteří ukládají četné vzpomínky ve formě fotografií a videí.

Technické parametry:

Kompatibilní s kartami: microSDHC, microSD, T-Flash
Maximální podporovaná kapacita: 512 GB

8 dalších produktů ve stejné kategorii: