Designové stolní lampy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Projekční lampa YEELIGHT YLFWD-0006 Sunset Zobrazit větší

Projekční lampa YEELIGHT YLFWD-0006 Sunset

06439361

Nový produkt

Ihned k odběru

385,00 Kč s DPH

Více informací


Vytvořte si doma jedinečnou atmosféru nebo si usnadněte pořizování úžasných fotografií. Projekční lampa Yeelight Sunset vytváří teplé, oku lahodící světlo, které připomíná západ slunce. Má dvoustupňové nastavení jasu a dodává se s magnetickým stojanem, takže si můžete nastavit její polohu. Vestavěná baterie s kapacitou 1800 mAh zajišťuje dlouhou dobu provozu a standardní otvor se závitem 1/4 umožňuje upevnit světlo na stativ podle vašeho výběru.

Sníte o focení na pláži? Nebo snad dáváte přednost lesnímu prostředí? Projekční lampa Yeelight Sunset vás může doprovázet téměř kdekoli! Je lehká a skladná - její přeprava pro vás nebude problém. Přístroj je navíc vybaven odolnou dobíjecí baterií, která mu umožňuje pracovat bezdrátově. Chcete-li lampu nabít, stačí ji připojit ke zdroji napájení pomocí kabelu USB-C.

Hlavu lampy lze libovolně otáčet o 360°. Můžete ji tak snadno umístit tak, aby poskytovala přesně takové osvětlení, jaké chcete. Součástí sady je také speciálně navržený magnetický stojan, s jehož pomocí můžete lampu bezpečně umístit na jakýkoli rovný povrch a přizpůsobit její polohu svým představám. Lampa rovněž umožňuje dvoustupňovou regulaci jasu.

Často fotografujete, natáčíte filmy nebo vysíláte živé přenosy? Lampa Yeelight Sunset vám pomůže vytvořit jedinečnou, romantickou atmosféru a jedinečný záběr! Zařízení je vybaveno standardním otvorem se závitem 1/4, takže je kompatibilní s většinou stativů dostupných na trhu. Můžete ji tedy snadno postavit na stativ a pořídit dokonalé selfie!

Zdůrazněte charakter zvoleného uspořádání a postarejte se o jedinečnou atmosféru v místnosti. Lampa Yeelight Sunset vytváří měkké světlo spojené se zapadajícím sluncem a vyvolává vzpomínky z dovolené. Je ideální například do ložnice, obývacího pokoje nebo jídelny. Můžete ji použít také v restauraci, kavárně nebo knihkupectví.

Lampa je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, jako je ABS a sklo, které dokonale propouští světlo. Moderní LED dioda COB zaručuje nízkou spotřebu energie, nezpůsobuje oslnění a vyznačuje se odolností proti korozi a dlouhou životností. Díky tomu svítidlo Yeelight Sunset poskytuje nejen vynikající osvětlení, ale je také mimořádně odolné.

Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Technické paramery:

- Barva: Bílá
- Doba provozu: Až 3 h na jedno nabití
- Rozměry: 82x82x95 mm
- Hmotnost: 45g
- Jmenovitý výkon: 3W
- Provozní teplota: 0 °C-45 °C
- Provozní vlhkost: 0-85 % RELATIVNÍ VLHKOSTI
- Vnější povrchová teplota: ≤45°C (plast) / 55°C (kov)
- Vstup: 5V DC / 1A
- Stupeň krytí IP: IP20
- Kapacita baterie: 1800 mAh
- Nabíjecí rozhraní: USB-C
- Materiál: ABS + sklo

5 dalších produktů ve stejné kategorii: