Drátové klávesnice

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Klávesnice HAVIT KB871L RGB herní Zobrazit větší

Klávesnice HAVIT KB871L RGB herní

06439376

Nový produkt

Ihned k odběru

650,00 Kč s DPH

Více informací


Mechanická klávesnice Havit KB871L vám usnadní práci s počítačem a osvědčí se také jako ideální volba pro hráče. Je vybavena 104 klávesami a podporuje funkci anti-ghosting. Má také speciální multimediální tlačítka, která vám poskytnou rychlý přístup k mnoha užitečným funkcím. Zaručuje plynulý chod a je mimořádně odolná. Vyznačuje se také podsvícením, jehož styl si můžete přizpůsobit svým potřebám.

Klávesnice KB871L má 104 kláves, které zaručují rychlou odezvu a plynulý chod. Díky tomu je ideální pro psaní i dynamické hraní her. Životnost kláves je až 50 milionů stisknutí. Klávesnice také podporuje funkci anti-ghosting, takže můžete stisknout několik kláves najednou bez obav z konfliktu. Umožňuje také uzamknout klávesu Windows.

Nyní si můžete práci na PC ještě více usnadnit. Klávesnice KB871L byla vybavena praktickými multimediálními klávesami, takže můžete například pohodlně ovládat multimediální přehrávač, nastavovat hlasitost a přistupovat k prohlížeči. Ušetříte tak čas, který je důležitý jak při práci, tak při dynamických hrách.

Díky ergonomickému designu klávesnice nenamáhá vaše zápěstí a poskytuje komfort při používání. Zároveň vypadá opravdu fantasticky - může být skutečnou ozdobou vašeho pracovního stolu. Barevné podsvícení jí dodává originální, herní charakter. Můžete také měnit jeho styl a jas, aby lépe vyhovoval vašim preferencím.

Technické parametry:

- Barva: Růžová
- Připojení: Kabelové
- Rozhraní: USB
- Počet kláves: 104
- Životnost kláves: Až 50 milionů kliknutí
- Podsvícení: Ano
- Provozní napětí: 5V ±0,25V
- Provozní proud: 160mA
- Délka kabelu: 1.6m
- Rozměry: 444x138x40 mm
- Kompatibilita: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
- Další: Funkce Anti-ghosting, nastavitelné podsvícení, funkční klávesy, zámek WIN

2 dalších produktů ve stejné kategorii: