Držáky a stojany pro notebook

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák grafické karty VGA DARKFLASH DL240 Zobrazit větší

Držák grafické karty VGA DARKFLASH DL240

06440275

Nový produkt

Ihned k odběru

540,00 Kč s DPH

Více informací


Darkflash DL240 je praktický držák pro grafické karty VGA. Jeho magnetická základna mu dodává stabilitu a umožňuje snadnou montáž do počítačové skříně. Díky nastavitelným držákům jej můžete snadno přizpůsobit svým potřebám a barevné podsvícení ARGB mu dodává jedinečný charakter. Produkt je také možné synchronizovat se základní deskou.

Propracovaný v každém detailu
Držák Darkflash DL240 vám umožní stabilně upevnit kartu VGA v počítačové skříni a ochránit ji před poškozením. Robustní magnetická základna vám umožní rychlou montáž výrobku bez jakéhokoli dalšího nářadí. V sadě najdete také 2 držáky, které jsou vyrobeny z odolného ABS. Můžete je nastavit do libovolné výšky, takže držák snadno přizpůsobíte své skříni a vybraným komponentám.

Barevné podsvícení
Máte rádi moderní zařízení v herním stylu? Nebo si snad chcete vytvořit atmosférickou herní zónu? Držák Darkflash DL240 vám s tím pomůže! Výrobek je vybaven barevným podsvícením ARGB - dynamické světelné efekty jistě osloví mnoho uživatelů. Můžete jej také synchronizovat se základní deskou a dalšími komponenty pro ještě zajímavější vizuální efekty.

Široká kompatibilita
Dodejte svému počítači moderní nádech. Držák Darkflash DL240 je kompatibilní se základními deskami ASUS, MSI, GIGABYTE a ASROCK. V balení najdete kabel vhodný pro komponenty GIGABYTE a kabel s konektorem 5V/3Pin. Můžete tak synchronizovat podsvícení se základní deskou a pohodlně jej ovládat. Poznámka: výrobek není kompatibilní s porty 12V/4Pin.

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Podsvícení: ARGB
- Napájení: 5V
- Port: 5V/3Pin port základní desky (450 mm)
- Materiál: ABS
- Rozměry: 242x72x68mm
- Hmotnost: 120g

Obsah balení:

- Držák
- 2x nastavitelný držák
- Synchronizační kabel podsvícení s konektorem 3Pin
- Kabel pro připojení k základní desce GIGABYTE

4 dalších produktů ve stejné kategorii: