Držáky na mobilní telefony do větrací mřížky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák do auta LTC LXAS12 do větrací mřížky Zobrazit větší

Držák do auta LTC LXAS12 do větrací mřížky

06437683

Nový produkt

Ihned k odběru

65,00 Kč s DPH

Více informací


Nejkvalitnější držák do auta LTC je perfektním řešením pro všechny, kteří cestují autem. Použitím madla se telefonování nebo používání navigace stane mnohem pohodlnější a především bezpečnou činností. Nastavení úhlu sklonu, které tato rukojeť umožňuje, zaručuje pohodlné ovládání zařízení, aniž by došlo k ohrožení vás a ostatních řidičů na silnici.

Držák pasuje na většinu chytrých telefonů dostupných na trhu a lze jej rozšířit do šířky až 86 mm, což umožňuje jeho přizpůsobení mnoha různým modelům zařízení. Prvek držící zařízení byl namontován na otočné hlavě, která umožňuje volné otáčení zařízení v držáku o 360 stupňů.

Další výhodou kliky je jednoduchost jejího použití a montáže, kterou zvládne každý uživatel. Nejkvalitnější materiály a vysoká přesnost zpracování zaručují dlouhý, bezproblémový provoz a spokojenost uživatele. Rukojeť je vyrobena z velmi odolného a poškození odolného materiálu, kterým je ABS. Použití takových materiálů zaručuje stabilitu při držení zařízení a zajišťuje dlouhou životnost.

Vlastnosti:

- Minimální šířka obrazovky: 55 mm
- Maximální šířka obrazovky: 86 mm
- Nastavení rotace: 360 stupňů

27 dalších produktů ve stejné kategorii: