Držáky na mobilní telefony s nabíjením

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák do auta s nabíjením MCDODO DCH-2340 do větrací mřížky Zobrazit větší

Držák do auta s nabíjením MCDODO DCH-2340 do větrací mřížky

06440486

Nový produkt

Ihned k odběru

614,99 Kč s DPH

Více informací


Nyní můžete svůj telefon pohodlně nabíjet na cestách a mít jej na dosah při řízení. Bezdrátová nabíječka do auta Mcdodo CH-2340 nabízí výkon až 15W a je vybavena 19 vysoce pevnými magnety, které zajišťují stabilitu a bezpečnost pro váš chytrý telefon na ní umístěný. Výrobek je také vysoce odolný a vyznačuje se stylovým designem s průhlednými prvky z tvrzeného skla a LED osvětlením, které indikuje stav nabíjení, což mu dodává originální a moderní charakter.

Navrženo pro váš smartphone
Nabíječka je kompatibilní s iPhony z řady 12-14 a umožňuje je nabíjet výkonem až 15W / 10W / 7,5W / 5W. 19 vysoce kvalitních magnetů zajistí stabilitu vašeho smartphonu – ani zpomalení nebo náhlé zastavení nebude problém. Nemusíte se bát, že vám zařízení spadne a poškodí se! Vestavěný kulový kloub navíc umožňuje libovolně nastavit polohu telefonu – snadno ji nastavíte vertikálně nebo horizontálně. Poznámka: Pro dosažení nejlepších výsledků nabíjení se doporučuje používat kompatibilní magnetická pouzdra.

Vylepšená konstrukce
Nabíječka je vyrobena z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, která poskytuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Model CH-2340 je také chráněn proti přepětí, zkratu, přehřátí a dalším. Cívka z čisté mědi s vysokou hustotou zajišťuje vyšší účinnost nabíjení a skrytý protiskluzový proužek navíc chrání telefon před pádem. Speciálně navržená spona s patkou navíc umožňuje snadnou a stabilní montáž nabíječky na mřížku větracího otvoru a další otvory v zadní části zajišťují lepší odvod tepla.

Technické parametry:

- Barva: Šedá/průhledná
- Vstup: 5V - 3A, 9V - 3A
- Výstup: 5W / 7,5W / 10W / 15W
- Podporované standardy: PD 2.0, PD 3.0, QC 2.0, QC 3.0
- Rozhraní: USB-C
- Materiál: Hliníková slitina + tvrzené sklo + nylon

Obsah balení:

- Nabíječka
- Kabel USB-C na USB-C (1m)

9 dalších produktů ve stejné kategorii: