Držáky na mobilní telefony s přísavkou

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák do auta LTC LXAU30 s přísavkou Zobrazit větší

Držák do auta LTC LXAU30 s přísavkou

06437694

Nový produkt

Ihned k odběru

56,00 Kč s DPH

Více informací


Vynikající držák do auta LTC byl vytvořen pro všechny, kteří cestují autem. Díky použití madla se telefonický rozhovor nebo používání navigace stane mnohem příjemnější a především bezpečnou činností. Nastavení úhlu sklonu, které tato rukojeť umožňuje, zaručuje pohodlné ovládání zařízení, aniž by na vozovce hrozilo nebezpečí pro vás i ostatní účastníky silničního provozu.

Široké rozpětí držáku
Držák byl navržen tak, aby pasoval na většinu smartphonů dostupných na trhu. To vše díky použití pohyblivých nožů držících zařízení s širokým rozpětím až 100 mm, umožňujících pevný a bezpečný úchop. V nich instalované protiskluzové vložky poskytují dodatečnou bezpečnost pro telefon umístěný v držáku.

Držák otočný o 360 stupňů
Držák je nasazen na otočné hlavě, která umožňuje libovolnou rotaci zařízení v držáku o 360 stupňů. Silikonová přísavka zaručuje bezpečné držení na čelním skle vozidla.

Snadná montáž a ovládání
Další výhodou kliky je jednoduchost jejího ovládání a montáže, kterou zvládne každý uživatel. Nejkvalitnější materiály a vysoká kvalita zpracování zaručují dlouhý, bezproblémový provoz a spokojenost uživatele.

Rukojeť z ABS
Rukojeť LTC je vyrobena z velmi odolného a poškození odolného materiálu, kterým je ABS. Použití nejkvalitnějších materiálů zaručuje stabilitu v úchopech a jistotu dlouhé životnosti samotné rukojeti.

Vlastnosti:

- Rozpětí úchopu: až 100 mm
- Schopnost rotace: 360 stupňů
- Silikonová přísavka
- Průměr přísavky: 57 mm
- Barva: Černá

27 dalších produktů ve stejné kategorii: