Držáky na tablety

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák tabletu LISEN YL0223030004 opěrka hlavy Zobrazit větší

Držák tabletu LISEN YL0223030004 opěrka hlavy

06440741

Nový produkt

Ihned k odběru

199,00 Kč s DPH

Více informací


Zajistěte nerušenou zábavu pro své dítě nebo cestující během cest autem, což vám umožní soustředit se na cestu bez stresu. Držák značky Lisen je široce kompatibilní s telefony a tablety s úhlopříčkou od 4,7" do 12,9". Snadno jej připevníte k opěrce hlavy většiny automobilů, upravíte rozpětí paží od 1,6" do 6,9" a přizpůsobíte polohu tabletu nebo telefonu o 360 stupňů. Výrobek prošel testy odolnosti, které potvrzují jeho kvalitní konstrukci.

Pohodlné sledování filmů v autě
Dlouhá cesta autem nemusí být nepříjemná. Držák na tablet Lisen umožňuje pohodlné používání zařízení a sledování filmů nebo seriálů bez namáhání rukou. Produkt také umožňuje upravit polohu telefonu nebo tabletu o 360 stupňů, což zajišťuje vynikající viditelnost pro diváka.

Široká kompatibilita
Montáž držáku Lisen je hladká a bezproblémová. Díky nastavitelnému rozpětí paží od 1,6" do 6,9" ji snadno připevníte na téměř jakoukoli opěrku hlavy. Toto příslušenství dobře funguje se zařízeními s úhlopříčkou od 4,7" do 12,9".

Spolehlivá stabilita
Nerovné cesty a náhlé zastávky nejsou pro držitele Líšně výzvou. Je vybavena odolným kovovým klipem, který zajistí stabilitu v každé situaci. Použití takového pevného materiálu se také promítá do dlouhé životnosti produktu. Kromě toho úspěšně prošel testy odolnosti, stability a bezpečnosti a získal certifikace CE, RoHS a FC.

13 dalších produktů ve stejné kategorii: