Držáky na TV

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Držák na TV ESPERANZA ERW002 Zobrazit větší

Držák na TV ESPERANZA ERW002

08871027

Nový produkt

Ihned k odběru

165,00 Kč s DPH

Více informací


Držák Esperanza ERW002 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý, snadno instalovatelný a funkční držák na TV. Jeho robustní kovová konstrukce je vhodná pro televizory od 26 do 70 palců s maximálním zatížením až 45 kg, což zajišťuje bezpečnost a stabilitu. Kompatibilita se standardem VESA (75x75 - 400x400 mm), snadná instalace a možnost nastavení sklonu až o 15° z něj činí mimořádně praktické a flexibilní řešení pro každou domácnost. Přiložená vodováha navíc usnadňuje dokonalé vyrovnání a malá vzdálenost od stěny (35 mm) zajišťuje estetický vzhled a šetří místo.

Snadná instalace
Jednou z hlavních výhod držáku Esperanza ERW002 je jeho snadná instalace. Díky intuitivnímu designu a přiloženému příslušenství je instalace držáku rychlá a bezproblémová. Toto je ideální řešení pro lidi, kteří ocení domácí práci a nechtějí ztrácet čas a peníze najímáním profesionálů.

Trvanlivost a bezpečnost
Robustní kovová konstrukce zaručuje odolnost a bezpečnost používání. Držák je schopen unést televizory o hmotnosti až 45 kg, takže je vhodný pro většinu modelů na trhu. Tato odolnost poskytuje klid na duši s vědomím, že je televizor bezpečně připevněn.

Nastavení sklonu
Držák ERW002 má nastavení sklonu až o 15°, což je zvláště užitečné při nastavení úhlu pohledu podle individuálních potřeb. Tato funkce umožňuje pohodlné sledování televize z různých míst v místnosti a zajišťuje optimální pohodlí při sledování bez ohledu na vaši polohu.

Technické parametry:

Velikost obrazovky: 26-70 palců
Maximální zatížení. 45 kg
Norma VESA min-max: 75 x 75 - 400 x 400 mm
Vzdálenost TV od stěny: 35 mm
Nastavení sklonu: až 15°
Hmotnost držáku 680 g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: