Držáky na TV

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Držák na TV ESPERANZA ERW013 Zobrazit větší

Držák na TV ESPERANZA ERW013

08871029

Nový produkt

Ihned k odběru

99,00 Kč s DPH

Více informací


TV držák na stěnu 14-50 palců Esperanza ERW013
Televizní nástěnný držák Esperanza ERW013 je praktickým řešením pro ty, kteří hledají jednoduchý a efektivní způsob, jak zavěsit na stěnu televizor o úhlopříčce 14 až 50 palců. Tento kovový držák se snadno instaluje a poskytuje vaší televizi stabilní podporu.

Vhodné pro mnoho televizorů
Jednou z klíčových vlastností tohoto držáku je jeho kompatibilita s televizory různých velikostí. Díky kompatibilitě se standardy VESA 75x75 - 200x200 jde o všestranný držák, který lze upravit tak, aby vyhovoval mnoha modelům televizorů. Nemusíte se starat o složité instalace nebo specializované nástroje - Esperanza ERW013 se snadno instaluje a je dodávána s montážním příslušenstvím a praktickou úrovní pro usnadnění vyrovnání držáku.

Minimalistický design
Minimalistický design tohoto držáku dokonale splyne s jakýmkoli interiérem. Nízká hmotnost držáku (380 g) navíc zajišťuje, že příliš nezatěžuje zeď. Toto praktické řešení vám umožní vychutnat si oblíbené televizní programy pohodlným a estetickým způsobem.

Silné stránky
Esperanza ERW013 je držák, který splňuje očekávání těch, kteří hledají jednoduché a pevné řešení pro zavěšení televizoru. S ním můžete vytvořit pohodlné místo pro sledování televize, aniž byste potřebovali specializovaný personál. Tento držák je uživatelsky přívětivý a je připraven k použití a slouží mnoho let.

Technické parametry:

Velikost obrazovky: 14-50 palců
Kapacita montáže: max. 25 kg
Standard VESA: 75 x 75 - 200 x 200 mm
Vzdálenost od zdi k TV: 24 mm
Montáž: ke zdi
Hmotnost: 380 g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: