Hustilky, pumpičky na kolo

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Pumpa na kolo AKU CYCPLUS A8 Zobrazit větší

Pumpa na kolo AKU CYCPLUS A8

06442429

Nový produkt

Ihned k odběru

1 174,99 Kč s DPH

Více informací


Nedovolte, aby nedostatek vzduchu v pneumatikách vykolejil vaše plány. Elektrická hustilka Cycplus A8 vám umožní být připraveni na nejrůznější okolnosti! Nabízí několik provozních režimů na výběr a maximální tlak 150 psi. Díky svému kovovému pouzdru je velmi odolný a účinně odvádí teplo, přičemž jeho rozměry 172,9 x 65 mm a hmotnost pouhých 461 g umožňují jeho přepravu bez námahy. Sada také obsahuje trysku s kuličkovým čerpadlem a praktický kufřík.

Čerpadlo, které potřebujete
A8 nabízí 4 výchozí režimy pumpování – kolo, motorka, auto a míč. Můžete také ručně zadat nastavení podle svého výběru! Maximální tlak 150 psi / 10,3 bar dělá zařízení ideální pro většinu typů pneumatik. Aktuální hodnotu tlaku lze zkontrolovat na vestavěné obrazovce. A co víc, jakmile je pneumatika nahuštěna na požadovanou úroveň, hustilka automaticky přestane fungovat.

Promyšlený design
Díky kovovému pouzdru a speciálním ventilačním otvorům hustilka dokonale odvádí teplo. Nebude to přehnaně horké! Inteligentní čip navíc hlídá tlak s přesností měření až 0,1 baru. Zařízení se také vyznačuje vysokou odolností a velmi nízkou hlučností.

Výkonná baterie
Pumpa Cycplus A8 je vybavena vysoce výkonnou baterií se dvěma články (každý 2600 mAh). Díky tomu poskytuje překvapivě dlouhou dobu provozu. Při plném nabití umožňuje nafouknout pneumatiku auta asi 4x, pneumatiku horského kola asi 18x a basketbalový míč asi 40x. Produkt také podporuje rychlé nabíjení QC 3.0 – trvá jen asi 2 hodiny, než bude opět připraven k akci!

Pohodlné ovládání
Pohodlné ovládání čerpadla zajišťují tlačítka umístěná na snadno dostupných místech. Zařízení je navíc velmi lehké a šikovné – váží pouhých 461 g, takže vás může doprovázet téměř všude. Vezměte si ho na příští výlet na kole a buďte si jisti, že vás nic nepřekvapí! Výrobek má také zabudované LED osvětlení - můžete jej snadno používat i po setmění.

Technické parametry:

Baterie: 2x 2600 mAh
Provozní proud: 1-6 A
Nabíjecí port: USB-C
Doba nabíjení: Cca. 2 h
Max. tlak: 150 psi
Materiál: Kov
Rozměry: 36 x 65 x 172,9 mm
Hmotnost: 461 g

Obsah balení:

Pumpa
Vzduchová hadice
Tryska pro čerpání míčků
Ventilový měnič
USB-C nabíjecí kabel
Pouzdro
Uživatelský manuál

10 dalších produktů ve stejné kategorii: