Kempingové lampy a světla

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítilna KLARUS CL2 Zobrazit větší

Svítilna KLARUS CL2

04170927

Nový produkt

Ihned k odběru

1 599,00 Kč s DPH

Více informací


Skládací kempingová svítilna je vybavena 4 LED panely o maximální světelném výkonu 750 lumenů, které jsou samostatně polohovatelné až o 90°, díky čemuž lze libovolně měnit směr osvětlení a tím se vyhnout nepříjemnému oslnění nebo rušení okolí. Díky variabilitě rozkládání a praktickému držadlu lze svítilnu jednoduše zavěsit ve stanu nebo třeba umístit na stůl.

Kempingová svítilna Klarus CL2 má k dispozici 7 světelných režimů - bílé studené světlo (vysoký výkon) / bílé teplé světlo (vysoký výkon) / bílé teplé světlo (střední) / bílé teplé světlo (nízký) / režim svítilny / SOS / červené blikání. Různé teploty barev osvětlení společně s nastavitelnou úrovní jasu pomohou chránit váš zrak před dlouho trvajícím oslněním a únavou.

Vše se ovládá jednoduše pomocí jediného tlačítka, stejně tak jednoduché a rychlé je samotné rozložení/sbalení svítilny. Na praktičnosti přidávají také malé rozměry 56x56x222 mm a hmotnost 420 g.

Velkokapacitní nabíjecí baterie (10400mAh) neslouží pouze pro napájení svítilny, ale lze ji využít také jako výkonnou powerbanku (nabíjecí proud 2A) a například si tak v nouzové situaci nabít váš telefon.

Samotnou svítilnu zvládne baterie napájet až 60 hodin (nízký výkon, teplé bílé světlo) a je tak ideálním společníkem pro různé situace uvnitř i venku jako jsou například: pracovny, kuchyně, garáže, dílny, venkovní večeře a pikniky, kempování atd.

Technické parametry:

- Rozměry: Ø56 mm x Ø56 mm x 222 mm
- Teplota barev LED panelů: 6000K studená bílá, 3000K teplá bílá
- Pracovní napětí: 2.8 – 4.2V
- USB-A výstup: 5V/2A (funkce powerbanka)
- Baterie: vestavěná 10400mAh (4x typ 18650)
- Materiál těla: ABS+PC
- Nabíjení: USB-C
- Hmotnost: 420g (včetně baterií)
- Krytí: IPX5

25 dalších produktů ve stejné kategorii: