Kempingové lampy a světla

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítilna SUPERFIRE T20 Zobrazit větší

Svítilna SUPERFIRE T20

04171010

Nový produkt

Ihned k odběru

129,00 Kč s DPH

Více informací


Kompaktní světlo SuperFire T20 je ideální pro kempování. Svítí jasem až 200 lumenů a poskytne optimální osvětlení v mnoha situacích. Výkonná baterie s kapacitou 1200 mAh zaručuje dlouhou dobu provozu a nízká hmotnost 90 g umožňuje vzít si zařízení kamkoli s sebou. Díky 4 světelným režimům navíc můžete její výkon snadno přizpůsobit svým potřebám.

Vyzařované světlo je šetrné k očím. Vyniká také vysokým jasem. Proto je T20 ideální pro širokou škálu situací- téměř všude dokáže poskytnout přesně takové osvětlení, jaké si přejete - v interiéru i exteriéru.

Světlo SuperFire může svítit 4 způsoby - silně, slabě, se stroboskopickým efektem nebo v režimu SOS. Díky tomu je ideální pro různá použití. Poskytne vynikající osvětlení na kempování, v garáži nebo v kůlně. Dobře poslouží také jako noční lampička v ložnici nebo v dětském pokoji. Možnosti jsou téměř nekonečné.

Výkonná dobíjecí baterie zajišťuje až 10 hodin provozu v režimu silného světla. Navíc můžete lampu rychle a pohodlně nabít pomocí jednoduchého kabelu USB. To vše znamená, že vás lampa T20 potěší efektivním a účinným výkonem. K tomu, abyste si mohli užívat extrémně jasného osvětlení po dobu 10 hodin, není třeba mnoho!

T20 se také velmi snadno používá. Jediné pohodlné tlačítko umožňuje provádět všechny operace. S jeho pomocí lampu zapnete a vypnete a také změníte režim svícení. Nejdůležitější je vaše pohodlí!

Lampu je možné zavěsit na speciální háček. To vám umožní použít ji v ještě rozmanitějších scénářích. Můžete ji například zavěsit do garáže, abyste při kutilství viděli více. Tuto možnost využijte také při kempování - tímto způsobem skvěle rozzáříte i tu nejtemnější noc.

Lampa je lehká a malá - její rozměry jsou pouze 80x80x74 mm. Snadno se vám tedy vejde do zavazadla a můžete si ji vzít s sebou do stanu nebo na výlet do kempu. Lampa nezabírá příliš mnoho místa, takže jej můžete použít téměř kdekoli, kde ho potřebujete. T20 představuje optimální osvětlení a zároveň šetří místo!

Technické parametry:

- Zdroj světla: 2835led
- Jmenovitý výkon: 2
- Provozní doba: 4-10H
- Lumeny: 180
- Odolnost proti pádu (v metrech): 1
- Velikost (mm): 80x80x74
- Hmotnost (g): 60
- Vodotěsnost: NE
- Maximální vzdálenost paprsku: 5
- Nabíjecí port: micro USB
- Kapacita baterie (mAh): 1200
- Materiál: pp
- Doba nabíjení: 3hod.

23 dalších produktů ve stejné kategorii: