Kompresory do auta

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kompresor 12V BASEUS CRCQ000001 mini Zobrazit větší

Kompresor BASEUS CRCQ000001 mini

06440670

Nový produkt

Ihned k odběru

599,00 Kč s DPH

Více informací


Máte cestou do práce nedostatek vzduchu v pneumatikách? Mini kompresor Baseus vám v takových situacích spolehlivě pomůže. S jeho pomocí okamžitě doplníte vzduch do pneumatik nebo míč. Díky kompaktnímu provedení jej snadno uskladníte. Lze jej napájet z jakékoli 12V zásuvky automobilu a LED displej poskytuje pohodlný přístup k nejdůležitějším informacím.

Nikdy vás nezklame
Mini kompresor Baseus je zařízení, na které se můžete spolehnout! Motor výrobku dosahuje až 18 000 otáček za minutu, takže můžete rychle doplnit například vzduch do míče. Naplnění pneumatiky 30 l vzduchu trvá pouhou minutu. Zatímco 4 pneumatiky automobilu nafouknete přibližně za 25 minut.

Inteligentní výkon
Další výhodou zařízení je inteligentní čerpání. Nastavte požadovaný tlak a nechte čerpadlo pracovat - po dosažení zvolené hodnoty mini kompresor automaticky přestane pracovat. Díky systému Baseus si můžete vždy užívat pohodlnou jízdu.

LED displej
Aby bylo používání mini kompresoru pohodlné, je zařízení vybaveno LED displejem, který vám poskytne ty nejpodstatnější informace. Na displeji se bude zobrazovat výsledek měření tlaku během používání v jednotkách: PSI nebo Bar.

Kompaktní
Přístroj Baseus můžete nosit stále s sebou. Mini kompresor váží pouhých 480 g a jeho rozměry jsou 220 x 46 x 48 mm. Snadno jej tak uložíte do batohu, tašky nebo jej můžete uložit do přihrádky v autě. Výrobek je navíc vybaven svítilnou, která usnadňuje jeho používání po setmění.

Technické parametry:

- Vstupní napětí: 12 V (přes zásuvku zapalovače cigaret)
- Zdroj světla: LED
- Rozsah tlaku: 0,2-150 PSI
- Délka trubice: 18 cm
- Rychlost čerpání: 30 l/min
- Rozměry: 220 x 46 x 48 mm
- Hmotnost: 480g
- Délka kabelu: 3 m
- Barva: černá

9 dalších produktů ve stejné kategorii: