Kuchyňské nože

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nůž na pizzu TEESA TSA0137 Zobrazit větší

Nůž na pizzu TEESA TSA0137

06441285

Nový produkt

Ihned k odběru

99,00 Kč s DPH

Více informací


Nůž 4v1 TSA0137 je nenahraditelným nástrojem pro každého milovníka pizzy, se kterým bude podávání tohoto lahodného pokrmu ještě pohodlnější. Tato multifunkční vychytávka vám poskytne komplexní podporu v každé fázi procesu přípravy a servírování pizzy.

Rotační kráječ
TSA0137 je vybaven ostrým otočným kráječem, který hladce prořízne pizzu bez rozdrcení ingrediencí. Díky ní si mrknutím oka vychutnáte perfektně nakrájenou pizzu.

Špachtle na nabírání kousků a řezných hran
Integrovaná stěrka s vroubkovaným okrajem umožňuje snadné a přesné nabírání plátků pizzy. Speciálně navržené zuby kotouče mají další funkci. Umožňují přesné rozdělení pizzy na kousky, získání hladkých a rovnoměrných řezů bez rizika odtržení okrajů.

Kleště na uchycení
Pohodlné a funkční kleště vám umožní bezpečně a bezpečně držet plátky pizzy při krájení a pokládání na talíř, čímž zabrání náhodnému pohybu ingrediencí.

Pro větší pohodlí
je nůž na pizzu Teesa odolný vůči vysokým teplotám, což znamená, že jej můžete s jistotou používat i při podávání horké pizzy. Navíc jej můžete bezpečně mýt v myčce nádobí, díky čemuž je udržování v dokonalé čistotě rychlé a pohodlné.

Technické parametry:

Rotační nůž, naběračka na pizzu s vroubkovaným ostřím, přidržovací kleště
Závěsný otvor
Odolné vysokým teplotám
Lze mýt v myčce
Netoxický
Materiál: nerezová ocel 430
Rozměry: 28,2 x 7 x 3,5 cm
Hmotnost: 149 g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: