Lepící a tavné pistole

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Pistole lepící HOTO QWRJQ001 Zobrazit větší

Pistole lepící HOTO QWRJQ001

06680311

Nový produkt

Ihned k odběru

709,00 Kč s DPH

Více informací


Popusťte uzdu své kreativitě a usnadněte si drobné opravy. Pomůže vám tavná lepicí pistole Hoto QWRJQ001, která se rychle zahřeje a úspěšně lepí různé materiály. 2 000 mAh dobíjecí baterie poskytuje dlouhou výdrž a port USB-C umožňuje pohodlné nabíjení. Chytrý čip udržuje optimální teplotu a pistole se automaticky vypne po 3 minutách nečinnosti. Mezi další přednosti modelu patří provedení proti popálení a nízká hmotnost.

Tavná lepicí pistole má špičkové topné těleso, takže se během chvilky nahřeje. Vestavěný senzor udržuje teplotu na správné úrovni pro dokonalý tok lepidla, zatímco mosazná tryska vyniká vysokou tepelnou vodivostí pro pohodlné nanášení lepidla.

Díky dobře vyvážené konstrukci můžete pistoli položit na stůl nebo stůl a zařízení zůstane stabilní ve vzpřímené poloze. Pistole je potažena žáruvzdorným a ekologickým silikonem. Materiál skvěle izoluje proti teplu, takže se nemusíte bát popálení.

Lepicí pistole je lehká a šikovná a chytrý čip udržuje optimální teplotu. Dvojitá izolace zabraňuje popálení, díky čemuž je QWRJQ001 skvělým produktem i pro děti. A co víc, zařízení se automaticky vypne po 3 minutách nečinnosti, což zajišťuje bezpečnost. Plastová překryvná vrstva na PC znamená, že jej můžete schovat téměř ihned, jakmile budete hotovi.

Nebojte se, že se vybije, když to nejméně čekáte. Je vybavena výkonnou 2000 mAh baterií, která vám při plném nabití umožní spotřebovat až 100 metrů lepidla. Pohodlnou obnovu energie umožňuje vestavěný USB-C port – využít můžete nabíječku nebo powerbanku.

Sada obsahuje 10 barevných kazet s lepidlem. Mají průměr 7 mm a délku 125 mm. Zajišťují pevné lepení a pevné spojování materiálů, navíc jsou šetrné k životnímu prostředí. Díky své pečlivě promyšlené konstrukci vám pistole umožňuje rovnoměrné nanášení lepidla – kutilství, opravy nebo práce jsou ještě jednodušší.

24 dalších produktů ve stejné kategorii: