Misky pro psy a nádobí na pamlsky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Automat na vodu ROJECO RYSJ-13 Zobrazit větší

Automat na vodu ROJECO RYSJ-13

06440600

Nový produkt

Ihned k odběru

955,00 Kč s DPH

Více informací


Zajistěte svému milovanému mazlíčkovi neustálý přístup k čerstvé vodě. Chytrá napáječka Rojeco o objemu 2,5 l povzbuzuje psy a kočky k hydrataci a využívá účinný 4vrstvý filtrační systém. Praktický indikátor vám dá vědět, kdy je potřeba nádržku doplnit. Zařízení je vybaveno nízkotlakým čerpadlem, které pracuje mimořádně tiše - hladina generovaného hluku nepřesahuje 30 dB. Díky designu sestávajícím ze 2 misek se bude skvěle hodit do domácností s více než jedním zvířetem.

Velká kapacita
Díky tomu, že kapacita napáječky Rojeco je celých 2,5 l, nemusíte se bát častého doplňování vody. Průhledné okénko přístroje umožňuje pohodlnou kontrolu stavu nádrže a indikátor informuje o její příliš nízké hladině.

Spolehlivý přístup k vodě
Zařízení Rojeco uchovává 75 ml vody, kterou poskytuje v případě výpadku proudu. To zajišťuje, že váš mazlíček bude schopen zůstat hydratovaný v jakékoli situaci.

4-vrstvý filtrační systém
Můžete si být jisti, že napáječka Rojeco poskytne vašemu mazlíčkovi vždy čerstvou a čistou vodu. Zařízení využívá 4vrstvý filtrační systém, který se skládá ze dvou vrstev netkané textilie, aktivního uhlí a iontoměničové pryskyřice. Díky tomu spolehlivě likviduje vlasy, prach, zbytky jídla, zbytky chlóru a další nečistoty.

Pro péči o vašeho mazlíčka
Máte obavy, že váš čtyřnohý přítel nepije dostatek vody? Tento problém pomůže vyřešit napáječka Rojeco! Nabízí 2 misky s půvabnými chrliči ve tvaru zlaté rybky, ze kterých nepřetržitě teče voda. Použité řešení jistě upoutá pozornost koček. Šířka misek navíc umožňuje pohodlné zavlažování bez rizika navlhnutí jemných vousků domácího mazlíčka.

Tichý provoz
Když se rozhodnete pro napáječku Rojeco, nemusíte se vzdát mlčení. Hluk generovaný zařízením nepřesahuje 30 dB. To vám umožní pohodlně relaxovat doma s vědomím, že váš mazlíček může mít kdykoli přístup k čisté vodě.

Bezpečná práce
Inteligentní zavlažovač Rojeco využívá drátovou indukční základnu, která dodává pouze 5 V do samotné fontány, což zvyšuje bezpečnost uživatele.

Bezproblémová údržba
Demontáž napáječky vám nezpůsobí žádné potíže. Všechny části přístroje kromě základny lze bez problémů omýt pod tekoucí vodou. Udržování v čistotě pro vás tedy nebude žádný problém.

Technické parametry:

- Kapacita: 2,5 l
- Rozměry: 25,6 x 16,7 x 12,8 cm
- Hmotnost: 880 g

13 dalších produktů ve stejné kategorii: