Multifunkční nože

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nůž multifunkční NexTool NE20238 Zobrazit větší

Nůž multifunkční NexTool NE20238

06693330

Nový produkt

Ihned k odběru

365,00 Kč s DPH

Více informací


Multifunkční klíč od společnosti NexTool se vám bude hodit při opravách i různých domácích pracích. Kombinuje v sobě až 6 funkcí a vyznačuje se otvorem 24 mm, takže vám pomůže čelit různým výzvám. Produkt je vyroben s precizností a byl vytvořen z dvojité vrstvy oceli a hliníku, což se projevuje v robustnosti a odolnosti.

Řada aplikací
Zapomeňte na problematické a příliš těžké kufříky s nářadím, vsaďte na návrh NexTool a užívejte si pohodlí, které vám poskytne kompaktní multifunkční klíč. Nástroj může fungovat nejen jako nastavitelný klíč, ale také jako nůž, křížový šroubovák, plochý šroubovák, pilník na kov a otvírák na lahve.

Spolehlivý při opravách
Univerzální klíč NexTool se ukáže jako nepostradatelný při opravách vodovodních baterií, potrubí, nábytku nebo při práci na kole. Jeho maximální šířka otevření je 24 mm a díky pružnému mechanismu a laserem provedenému značení můžete práci provádět přesně a efektivně. Inovativní konstrukce s prodlouženými rameny vám navíc umožní rozšíření o 33 mm a odolná rukojeť vydrží tlak až 50 kg.

Odolná konstrukce
Patentovaná konstrukce založená na vrstvách oceli zaručuje nejen výjimečnou kvalitu, ale také pevnost. Tři vrstvy ocelového plechu v kombinaci s výztužnými prvky vytvářejí robustní konstrukci schopnou zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Klíč je navíc kompatibilní s různými nástrčnými hlavicemi, což výrazně zvyšuje jeho funkčnost. Sada je navíc dodávána s praktickým kufříkem, takže nářadí můžete pohodlně a bezpečně uložit.

Technické parametry:

Rozměry: 114 x 28 x 12 mm (po složení)
Hmotnost: 147 g ± 10 g
Funkce: nastavitelný klíč / nůž / křížový šroubovák / plochý šroubovák / pilník na kov / otvírák na láhve

9 dalších produktů ve stejné kategorii: