Multifunkční sady nářadí

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada nářadí DELI EDL1028J 28ks Zobrazit větší

Sada nářadí DELI EDL1028J 28ks

06660232

Nový produkt

Ihned k odběru

569,00 Kč s DPH

Více informací


Sada Deli obsahuje 28 nástrojů, které jistě využijete. Ať už montujete skříňku, kuchyňské doplňky nebo lampu, sada EDL1028J se vám v těchto a podobných situacích bude hodit. Všechny prvky sady jsou umístěny v praktickém kufříku, díky kterému bude jejich skladování jednoduché a pohodlné. Sada obsahuje: nůž s nastavitelnou délkou čepele, 10 náhradních čepelí, 3 m dlouhou izolační pásku odolnou proti vodě a ohni, 2 m dlouhý svinovací metr, 2 šroubováky s protiskluzovou rukojetí, kleště z nerezové oceli, kladivo z uhlíkové oceli, nastavitelný klíč (8") s chromovanou povrchovou úpravou, teflonovou pásku odolnou proti ohni, nylonovou vázací pásku, sadu 6 poniklovaných šestihranných klíčů, pinzetu z nerezové oceli a zkoušečku napětí odolnou proti korozi pro zásuvky 100-500 V.

Nůž na lámání čepelí a náhradní čepele
Nůžky úspěšně použijete ke stříhání papíru, trubek, koženého materiálu nebo desek. Díky povrchové úpravě ABS a ergonomickému designu se s ním pohodlně pracuje a odolná čepel SK5 zaručuje přesnost. Nůž je navíc vybaven speciální pojistkou, aby nedošlo ke zranění. Skládá se z 8 dílů, takže jej můžete používat po dlouhou dobu. Stačí jen odlomit část čepele na určeném místě, když už není ostrá. Abyste se nepořezali, použijte plastovou záštitu na konci nože. V případě potřeby použijte přiložené čepele z uhlíkové oceli. Balení obsahuje 10 kusů po 15 částech.

Izolační páska, teflonová páska a svinovací metr
V sadě najdete izolační pásku, kterou mimo jiné použijete ke spojení konců kabelů. Je odolná proti ohni, vlhkosti a opotřebení. Její délka je 3 m. Páska z teflonu je vhodná k utěsnění spojů potrubí. Kromě toho je odolná vůči korozi. V balení najdete také 2m dlouhý metr, který se vám bude hodit při různých měřeních. Díky svému zatahovacímu provedení se snadno skladuje, přenáší a používá.

Šroubováky, kleště, zkoušečka napětí
Plochý šroubovák a křížový šroubovák jsou vyrobeny z odolných materiálů. Matné rukojeti jsou neklouzavé, takže se pohodlně používají. Silný magnet na konci rukojeti zajišťuje stabilitu. Kleště jsou vyrobeny z uhlíkové oceli typu 45 a plastová rukojeť z PVC zabraňuje vyklouznutí nástroje a pohodlně se používá. Úroveň tvrdosti kleští je 54-62HRC, což zaručuje přesné stříhání. Zkoušečka napětí umožňuje kontrolu napětí v rozsahu 100-500 V. Je vyrobena z materiálu s úrovní tvrdosti 40Cr. Poniklovaná povrchová úprava zajišťuje trvanlivost a odolnost proti korozi. Navíc je její použití jednoduché a pohodlné.

Nastavitelný klíč a kladivo
Nastavitelný klíč o délce 200 mm je vyroben z oceli a díky chromovanému povrchu je odolný proti korozi. Má také funkci nastavení a jeho použití je snadné a pohodlné. Kladivo se vyznačuje pevnou konstrukcí z uhlíkové oceli. Protiskluzová rukojeť zaručuje stabilitu a pohodlí při používání.

Šestihranné klíče, úzká pinzeta, zipové pásky
Tato sada obsahuje sadu 6 šestihranných klíčů s otočnými hlavicemi. Jsou vhodné pro měření nářadí, hodinek apod. Jsou opatřeny nylonovou povrchovou úpravou, jsou trvanlivé a odolné proti korozi. Štíhlé pinzety z nerezové oceli jsou odolné proti ohnutí a trvanlivé díky gumovému krytu. Svorky jsou naopak vyrobeny z nylonu a mají vysokou odolnost proti ohni. Můžete je použít ke spojení svazků kabelů, trubek, hadic nebo vodičů.

Technické parametry:

- Počet nástrojů: 28
- Hmotnost: 1.930 g
- Rozměry: 280 x 240 x 60 mm
- Barva: Žlutá

Obsah balení:

- Zkoušečka napětí
- Izolační páska 3 m
- 2 m svinovací metr
- Křížový šroubovák PH1 x 75 mm
- 1x šroubovák s drážkou 5x75 (mm)
- Nůž s plastovou rukojetí 18 mm
- Čepel nože 18 mm x10
- Kladivo s kovovou rukojetí 0,25 kg
- Organizér na nářadí
- Sada šestihranných klíčů (1,5, 2, 2,5, 3, 4,5, 5, 5,5, 6) x6
- Nastavitelný klíč 200 mm (8 ")
- Teflonová páska
- Stahovací páska na kabely
- Úzká pinzeta

30 dalších produktů ve stejné kategorii: