Nabíjecí baterky a svítidla

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítilna SUPERFIRE G19 Zobrazit větší

Svítilna SUPERFIRE G19

04171006

Nový produkt

Ihned k odběru

296,00 Kč s DPH

Více informací


Funkční svítilna Superfire G19 se vyznačuje vysokou svítivostí díky 200 lumenům, dosvitem 200 metrů a baterií s kapacitou 800 mA. Díky 5 světelným režimům a možnosti používat ji různými způsoby ji můžete snadno přizpůsobit svým potřebám. Díky nízké hmotnosti 104 g a kompaktním rozměrům je používání jejích funkcí snadné a příjemné. Přídavná COB lampa umístěná na boku nabízí ještě více možností.

Vyberte si z 5 dostupných režimů svícení a přizpůsobte svítilnu svým potřebám. Hlavní svítilna může svítit silně nebo slabě. Boční COB vyzařuje bílé světlo, ideální například pro čtení, a také červené - staticky nebo v režimu SOS. Ovládání zařízení je velmi jednoduché - stačí k němu pouze jedno tlačítko. Díky tomu všemu se vyplatí mít G19 neustále u sebe - bude se vám hodit v mnoha situacích.

Zařízení nabízí také možnost nastavení polohy hlavní lampy v rozsahu 90°. Tato jednoduchá, ale užitečná funkce značně rozšiřuje možnosti použití přístroje G19. Můžete také snadno a rychle nastavit úhel svítilny vzhledem k její základně. Přizpůsobte si zařízení svým potřebám a aktuální situaci a užívejte si optimálního osvětlení a pohodlí kdykoli a kdekoli.

Zařízení je vybaveno výkonnou dobíjecí baterií. Poskytuje až 2-5 hodin provozu svítilny! To stačí k tomu, aby dokonale splnila svůj úkol téměř v každé situaci. Svítilna G19 vás nikdy nezklame - dokáže vám poskytnout doplňkový nebo nouzový zdroj světla, kdykoli to budete potřebovat.

Svítilna je vybavena USB konektorem pro pohodlné nabíjení zařízení. Už s sebou nemusíte neustále nosit další kabel. Stačí svítilnu G19 zapojit přímo do nabíječky. Svítilna Superfire je maximálně kompaktní a funkční.

Svítilna je také vybavena robustním klipem, který zlepšuje její používání. Díky němu ji můžete snadno připevnit na batoh, košili nebo bundu. Můžete si tak užívat svobody při jejím používání s tím správným světlem pro danou situaci.

Technické parametry:

- Zdroj světla: ZT 3535 COB
- Jmenovitý výkon: 5W
- Provozní doba: 2-5 hodin
- Počet lumenů: 200
- Odolnost proti pádu: do 1 m
- Rozměry: 140 x 21 x 21 mm
- Hmotnost: 104g
- Vodotěsnost: IP42
- Rozsah osvětlení: 200 m
- Nabíjecí port: micro USB
- Kapacita baterie: 800 mAh
- Režimy: silný - slabý - bílý COB - červený COB - červený stroboskop COB
- Materiál: slitina hliníku
- Doba nabíjení: 2 hodiny

24 dalších produktů ve stejné kategorii: