Nabíjecí čelovky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítilna čelovka GP Discovery CHR35 nabíjecí Zobrazit větší

Svítilna čelovka GP Discovery CHR35 nabíjecí

04170827

Nový produkt

Ihned k odběru

1 129,00 Kč s DPH

Více informací


Toužíte po kvalitní kompaktní voděodolné a vysoce funkční svítilně, kterou budete mít vždy po ruce a splní všechny vaše vysněné představy o tom, co od svítidla potřebujete? Ať už jste doma, v přírodě, na cestách, v dílně, nebo v práci, multifunkční využití nabíjecí LED čelovky CHR35 vás jednoduše nadchne.Vysoký výkon 600 lumenů, dosvit až 130 m, 5 světelných režimů i možnost vyjmutí svítilny z hlavového popruhu a uchycení pomocí magnetu nebo kovové spony – to je přesně to, co potřebujete. Když k tomu navíc přidáte spolehlivost, nárazu-vzdornost, voděodolnost, možnost rychlého nabití, nízkou hmotnost a kompaktní rozměry, stává se z čelovky GP Discovery CHR35 dokonalý pomocník pro každou činnost. A co je na tom nejlepší, všechnu tuto parádu získáte za příznivou cenu.
Outdoorová čelovka z řady GP Discovery je perfektní doplněk pro práci i odpočinkové aktivity. Její dlouhá výdrž, rychlé nabití prakticky kdekoliv, možnost umístění svítilny tam, kam potřebujete, odolnost, nastavitelné režimy svícení a mnoho dalších funkcí ji předurčují pro každodenní pohodlné používání. ejde se do kapsy, když jdete na procházku do přírody. Nezabírá cenné místo v batohu, když vyrážíte na túru. Místo pro ni bude i v každé dámské kabelce a kdykoliv ji jednoduše nahmatáte v přihrádce svého auta.
Čelovku nemusíte umístit jen na své čelo. Snadno ji vyjmete z funkčního popruhu a pomocí kovové spony jednoduše připevníte ke svému pásku, popruhu na batohu nebo na jakékoliv jiné vhodné místo. A to ještě není ani zdaleka vše. Na spodní straně čelovky CHR35 je totiž umístěn silný magnet, díky kterému je přichystaná k pohotovému připevnění na jakýkoliv kovový povrch. Pro osvětlení velké plochy vám v přírodě skvěle poslouží režim o světelném toku 300 lm. Pro čtení a jiné běžné činnosti vám poslouží funkce svícení o výkonu 60 lm. Pro rychlé přisvícení nižší intenzity oceníte režim svícení o světelném toku 15 lm. Čelovka je kromě toho vybavena i režimy pro nouzové situace. Stroboskop vám pomůže překvapit útočníka a snáz se tak bránit nebo utéct. Pro silné, z dálky viditelné světlo slouží tzv. TURBO režim, při kterém čelovka po 40 vteřin vyzařuje světlo o toku 600 lm. S čelovkou tak dosvítíte až 130 m daleko.
Jednoduchým stiskem tlačítka nastavíte čelovku přesně do takového módu, jaký potřebujete. Ať už se rozhodnete pro TURBO, 100%, 20%, 5% režim, nebo pro stroboskop, nikdy nemusíte nahmatávat různá funkční tlačítka. Pro všechny módy si vystačíte jen s jediným. Čelovku jednoduše rozsvítíte a nastavíte do takové polohy, aby vám svítila přesně tam, kam potřebujete. Při manipulaci s čelovkou vás příjemně překvapí kvalitní neklouzavý povrch. Nemusíte se tak bát, že by vám čelovka při práci nebo v přírodě vyklouzla z ruky.


Parametry produktu:

- multifunkční LED nabíjecí čelovka GP
- praktická svítilna pro každou příležitost
- ideální pro outdoorové aktivity
- vybavení: magnet, kovová spona
- silný magnet
- zdroj světla: CREE SMD LED
- 5 světelných režimů pro každou situaci
- nabíjení baterie přes micro USB
- intuitivní ovládání, neklouzavý povrch


Technické parametry:

- maximální světelný tok: 600 lm
- nabíjecí: ano
- maximální dosvit: 130 m
- napájení: Li-Ion
- zdroj světla: CREE SMD LED
- voděodolnost: IPX4
- doba svícení: 40 s – 60 h
- úhel vyzařování: neuvádí se
- dosvit: TURBO – 130 m, 100 % – 80 m, 20 % – 30 m, 5 % – 15 m
- typ baterie: 18650/3,7 V/2 600 mAh
- reflexní pásek: ne
- fokus: ne
- režimy svícení: TURBO, 100 %, 20 %, 5 %, stroboskop
- počet režimů svícení: 5
- hmotnost: 153 g
- typ napájecího konektoru: micro USB
- speciální funkce: režim zablokování tlačítek
- baterie součástí balení: ano
- doba nabíjení: neuvádí se
- doba svícení: detail TURBO – 40 s, 100 % – 8 h, 20 % – 17 h, 5 % – 60 h
- barva: černá
- LED indikace nabíjení: ano
- LED indikace stavu akumulátoru: ano
- materiál: hliník
- nárazuvzdornost: 1 m
- příslušenství: micro USB kabel
- světelný tok: TURBO – 600 lm, 100 % – 300 lm, 20 % – 60 lm, 5 % – 15 lm
- vybavení: magnet, kovová spona
- rozměr: 106 × 27 × 27 mm
- balení: 1 ks, blistr / 10 karton

29 dalších produktů ve stejné kategorii: