Nafukovací pumpy pro bazény

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Pumpa vzduchová FLEXTAIL Tiny Pump 2v1 Black Zobrazit větší

Pumpa vzduchová FLEXTAIL Tiny Pump 2v1 Black

06441466

Nový produkt

Ihned k odběru

419,00 Kč s DPH

Více informací


Pumpa Flextail Tiny Pump 2 v 1 je jedinečným řešením pro ty, kteří si cení mobility a všestrannosti. Díky bezdrátovému provedení, kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti je ideální volbou pro cestovatele, milovníky kempování a všechny, kteří ocení pohodlí v každé situaci. Flextail Tiny Pump je víc než jen pumpička - je to nástroj, který zjednodušuje život v mnoha situacích.

Lehká a pohodlná
Pumpa Flextail Tiny Pump váží jen asi 45 gramů, což z ní činí jednu z nejlehčích pump na trhu. Tato nízká hmotnost v kombinaci s kompaktními rozměry (přibližně 6 x 4 cm) zajišťuje bezkonkurenčně snadnou přepravu. Můžete ji snadno připevnit k batohu, aniž byste se museli obávat další hmotnosti.

Univerzální trysky
Sada pěti různých trysek dodávaných s pumpičkou Flextail Tiny Pump činí toto zařízení mimořádně univerzálním. Umožňuje snadné nafukování karimatek na spaní, plaveckých kruhů, nafukovacích matrací a vakuových pytlů. Díky své univerzálnosti je ideálním společníkem na dovolené i doma.

Inteligentní indikátor nabíjení
Další výhodou pumpy Flextail Tiny Pump je praktický LED indikátor. Informuje o stavu baterie zařízení: červené světlo signalizuje nízké nabití (0-99 %) a zelené světlo plné nabití (100 %). Uživatel tak vždy ví, kdy je pumpička připravena k použití.

Funkce nafukování a vyfukování
Pumpa Flextail Tiny Pump není omezena pouze na nafukování. Její schopnost vypouštět vzduch je stejně účinná, což výrazně usnadňuje odstraňování vzduchu z předmětů, jako jsou matrace nebo vakuové pytle. Díky této dvojí funkci je mimořádně užitečná v různých situacích.

Přenosný a uživatelsky přívětivý
Bezdrátové provedení pumpy Flextail Tiny Pump spolu s její nízkou hmotností ji činí neuvěřitelně uživatelsky přívětivou. Není třeba ji připojovat ke zdroji napájení a její praktická rukojeť usnadňuje přenášení. Stačí ji nabít přes rozhraní Type-C a je připravena k použití v jakékoli situaci.

Technické parametry:

Hmotnost: 45 g
Rozměry: 6 x 4 cm
Tlak vzduchu: 4 kPa
Nabíjecí rozhraní: Type-C

5 dalších produktů ve stejné kategorii: