Opasky a pásy na nářadí

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kapsář na nářadí DELI EDL430004 Zobrazit větší

Kapsář na nářadí DELI EDL430004

06670375

Nový produkt

Ihned k odběru

110,00 Kč s DPH

Více informací


Usnadněte si skladování a přepravu vašich nejpotřebnějších nástrojů. Taška Deli Tools EDL430004 nabízí prostorné kapsy s přihrádkami, takže se vám do ní vejde vše, co potřebujete, a přitom budete mít pořádek. K výrobě produktu je použita voděodolná oxfordská tkanina, která se promítá do trvanlivosti a odolnosti proti opotřebení.

Taška na nářadí Deli Tools EDL430004 je ideálním řešením pro lidi, kteří často pracují na různých místech. Umožňuje vám pohodlně ukládat a přepravovat vaše nejdůležitější náčiní – k dispozici máte několik prostorných kapes. Bez problémů do nich vejdete například metr, šroubovák, kladivo a kleště. Speciální přihrádky vám navíc usnadní správné uspořádání prostoru a udržení pořádku. Brašna má také kapsu určenou pro uložení vrtačky.

Vyrobte si brašnu na nářadí, která vám bude dobře sloužit po mnoho let. Model EDL430004 je vyroben z vysoce kvalitní oxfordské tkaniny, která je odolná vůči vodě, opotřebení, roztržení, propíchnutí a dalším typům poškození. Výrobek je zároveň extrémně lehký a dostatečně malý na to, aby vám jeho přeprava nezpůsobila žádný problém.

Technické parametry:

- Materiál: Tkanina Oxford 600D
- Rozměry: 26 x 15 cm
- Barva: Černá

8 dalších produktů ve stejné kategorii: