Ostatní potřeby pro kočky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Odstraňovač pachu a bakterií PETKIT Pura Air Zobrazit větší

Odstraňovač pachu a bakterií PETKIT Pura Air

06439146

Nový produkt

Ihned k odběru

469,00 Kč s DPH

Více informací


Chytrý eliminátor zápachu PetKit je ideální pro domácnost každého majitele kočky. Účinně čistí vzduch a odstraňuje zápach. Díky 2 provozním režimům můžete jeho provoz přizpůsobit svým představám. Infračervený senzor rozpozná přítomnost vašeho domácího mazlíčka a podle toho zařízení reaguje. Používání zařízení usnadňují 3 barevné indikátory. K napájení zařízení budete potřebovat 3 baterie AAA.

Pura Air má zabudovaný infračervený senzor. Ten automaticky detekuje přítomnost vašeho domácího mazlíčka - stačí, když ho umístíte do jeho dosahu. Poskytuje tak zařízení zvýšenou přesnost a zajišťuje, že v případě potřeby může okamžitě začít osvěžovat vzduch.

Aby vám poskytl komplexní ochranu proti zápachu a ještě účinnější osvěžení vzduchu, podporuje Pura Air 2 režimy. V prvním z nich začne zařízení automaticky odstraňovat zápach, jakmile se váš domácí mazlíček přiblíží do jeho dosahu. Pokud zvolíte druhý, automaticky se spustí každých 6 hodin, čímž zajistí dobrou kvalitu vzduchu po celý den.

Přístroj je vybaven polymerovým filtrem. Při jeho výrobě byl použit extrakt z přibližně 20 rostlin. Netoxický a zdravotně nezávadný - účinně pohlcuje nepříjemný zápach a rozkládá jeho částice, jako je například dusík. Zabraňuje také množení bakterií. To vše znamená, že s PetKit Pura Air si budete užívat čistý a svěží vzduch. (Filtr může účinně fungovat přibližně 3 měsíce).

Odstraňovač zápachu také využívá vysoce aktivní záporné ionty, které zajišťují ještě účinnější osvěžení vzduchu. Ty se osvědčují v boji proti virům a pohlcují také prach a jemné částice. Jsou také zodpovědné za potlačení růstu bakterií. Používáním Pura Air se postaráte nejen o vynikající kvalitu vzduchu ve své domácnosti, ale také o své zdraví.

Až 5 vzduchových kanálů umožňuje účinnou eliminaci zápachu. Byly umístěny pod různými úhly, což se projevuje ve větším rozsahu působení přístroje. S pomocí přístroje Pura Air se účinně postaráte o osvěžení vzduchu ve vaší domácnosti a rychle zapomenete na nepříjemný zápach.

3 barevné světelné indikátory vám poskytnou potřebné informace o stavu spotřebiče. Bílá barva znamená, že nádoba pracuje. Když se rozsvítí červená kontrolka, je třeba vyměnit baterie (3 baterie AAA poskytují životnost až 3 měsíce). Žlutá kontrolka signalizuje, že je třeba vyměnit filtr.

Technické parametry:

- Rozměry: 164x40x32 mm
- Barva: Bílá
- Materiál: ABS
- Zdroj energie: 3 baterie AAA (nejsou součástí balení)
- Pracovní zatížení: <0.5A
- Provozní napětí: 4.5V

3 dalších produktů ve stejné kategorii: