Ostatní sporty

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada na ping pong REBEL RBA-4003 Active Zobrazit větší

Sada na ping pong REBEL RBA-4003 Active

06440595

Nový produkt

Ihned k odběru

145,01 Kč s DPH

Více informací


Hrajete rádi stolní tenis s přáteli? Rakety mějte vždy u sebe. Pingpongový set Rebel Active vám poskytne vše, co potřebujete, abyste mohli začít hrát. Přiložené pouzdro znamená, že si můžete bezpečně užívat hraní ping pongu, kdekoli chcete.

Ovládejte hru!
Sada obsahuje dvě rakety s jedinečnými parametry, díky kterým bude vaše hra ještě více uspokojující. Mírná rotace umožňuje vygenerovat dostatečnou rotaci koule a přesně ji umístit na zvolené místo na stole. Vysoká úroveň kontroly zase dává hráči větší schopnost manipulovat s raketou, a tím i lepší přesnost. Rakety nabízejí mírnou rychlost, což usnadňuje přizpůsobení tempa hry vašim preferencím. Pro hráče, kteří oceňují rovnováhu mezi kontrolou a rychlostí, může být tato sada perfektní volbou.

Pevná konstrukce
Rukojeti v sadě RBA-4003 mají anatomický tvar, což znamená, že jsou přizpůsobeny přirozeným obrysům ruky. To poskytuje pohodlné uchopení a minimalizuje únavu během delších her. Pevná konstrukce raket ze dřeva, kvalitní pryže a pěny zaručují nejen odolnost, ale také vynikající výkon.

Praktický kufr Pro ochranu soupravy při přepravě je součástí balení kryt. Praktické černé pouzdro nejen ochrání rakety a míčky před poškozením, ale také umožní pohodlné přenášení soupravy na jakékoli místo.

Skladujte v suché místo. Nevystavujte dešti, větru nebo UV záření.

Technické parametry:

- Rakety:
- Rotace (1/10) : 6
- Ovládání (1/10): 8
- Rychlostí (1/10): 6
- Rukojeť: anatomická
- Materiál: dřevo, guma, pěna
- Rozměry: (D x Š x V): 1,2 cm x 14,4 cm x 25,2 cm
- Kuličky:
- Barva: 3 x bílá
- Průměr: 40 mm
- Počet hvězdiček: 3
- Materiál: plast

Sada obsahuje: 2 x raketa, 3 x míček, ochranné pouzdro.

27 dalších produktů ve stejné kategorii: