Paměťové karty

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Karta paměťová SAMSUNG PRO Plus microSDXC 128 GB U3 A2 V30 se čtečkou Zobrazit větší

Karta paměťová SAMSUNG PRO Plus micro SDXC 128 GB U3 A2 V30 se čtečkou

08880343

Nový produkt

Ihned k odběru

739,00 Kč s DPH

Více informací


Jste profesionální fotograf nebo filmař? Nebo prostě potřebujete více místa pro svá data? Paměťová karta Samsung PRO Plus jistě splní vaše potřeby! Nabízí kapacitu 128 GB a poskytuje působivou rychlost čtení až 180 MB/s a rychlost zápisu až 130 MB/s. S kartou úspěšně rozšiřte paměť ve svém smartphonu, tabletu a mnoha dalších zařízeních. Součástí je také USB čtečka, která vám usnadní práci.

Ještě rychlejší přenos
Karta Samsung PRO Plus poskytuje neuvěřitelnou rychlost čtení až 180 Mb/s, což znamená, že vaše data budou dostupná během okamžiku. Na druhou stranu rychlost zápisu 130 Mb/s zaručí, že vaše soubory budou uloženy během okamžiku. Karta má rychlostní třídu U3, takže je ideální pro nahrávání 4K videa. Video třída V30 navíc umožňuje plynulé nahrávání videa v nejvyšší kvalitě.

Kapacita uspokojit vaše potřeby
Už se nemusíte bát, že vám dojde místo v telefonu nebo fotoaparátu! S kapacitou 128GB pojme karta všechna vaše oblíbená videa, fotografie a dokumenty. Nemusíte se tedy omezovat ve vytváření nového obsahu! Karta je navíc vybavena ochranou proti vodě, vysoké teplotě, rentgenovému záření, magnetickému poli, pádu a opotřebení.

Technické parametry:

Typ karty: SDXC
Kapacita: 128 GB
Rychlost čtení: 180 Mb/s
Rychlost zápisu: 130 Mb/s
Rychlostní třída. U3

5 dalších produktů ve stejné kategorii: