Potřeby pro cestování se psem

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Láhev na vodu PETKIT Eversweet Travel 400ml Zobrazit větší

Láhev na vodu PETKIT Eversweet Travel 400ml

06441091

Nový produkt

Ihned k odběru

295,00 Kč s DPH

Více informací


Přenosná láhev na vodu značky PetKit je nezbytným doplňkem každého majitele psa. Je ideální na cesty nebo na procházku. Můžete ji ovládat jednou rukou pomocí intuitivního tlačítka a díky speciálně navržené vestavěné misce se váš pes pohodlně napije. Je vyrobena z bezpečných, antibakteriálních materiálů. Objem 400 ml uspokojí potřeby malých a středně velkých psů.

Pohodlné ovládání jednou rukou
Vestavěné tlačítko umožňuje pohodlné ovládání láhve. Otočením na jednu stranu odemknete příslušenství, poté jej stiskněte a voda se začne nalévat do misky. Jakmile se váš mazlíček napije, tlačítko uvolněte. Otočením na druhou stranu láhev opět uzamknete a zabráníte nechtěnému rozlití vody.

Přizpůsobeno pro vašeho psa
Vestavěná miska ve tvaru písmene O je navržena tak, aby umožnila vašemu mazlíčkovi pohodlně pít. Dokonale padne do psí tlamy. Velmi snadno se také čistí. Můžete ji snadno umýt, čímž zajistíte hygienu a bezpečnost vašeho mazlíčka.

Antibakteriální, zdravotně nezávadný, odolný
Výrobek je vyroben z vynikajících kvalitních, odolných a zároveň pro domácí zvířata bezpečných materiálů. K vytvoření láhve byl použit tritan odolný proti poškození a neobsahující škodlivý BPA. Pro výrobu misky byl použit antibakteriální materiál BioCleanAct. Ten účinně zabraňuje množení bakterií, jako je Escherichia coli, které mohou způsobit průjem. Miska Eversweet Travel tak bude pro vašeho mazlíčka zcela bezpečná a ochrání ho před nepříjemnými nemocemi.

Nepostradatelný společník na cesty
Láhev je lehká a praktická - ideální na krátkou procházku i delší výlet. Snadno ji uložíte do batohu nebo tašky. Nebojte se, že by Eversweet Travel vytekla a vaše věci byly zaplaveny - zabudované těsnění takovým problémům účinně zabraňuje. Pomocí krátké šňůrky, která je součástí láhve, si ji můžete pohodlně zavěsit na zápěstí a vyrazit na procházku bez další zátěže.

Obsah balení:

Rozměry: 271x65x65 mm
Kapacita: 400 ml
Materiál: Tritan termostatický ABS s BioCleanAct
Vhodné pro: Malé a střední psy

9 dalších produktů ve stejné kategorii: