POWERCUBE zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Zásuvka rozbočovací TEESAN TS-321-DE Zobrazit větší

Zásuvka rozbočovací TEESAN TS-321-DE

08773590

Nový produkt

Ihned k odběru

365,00 Kč s DPH

Více informací


Zásuvka TESSAN TS-321-DE vám umožní pohodlně napájet vaše vybraná zařízení a ušetřit místo. Nabízí 2 AC zásuvky a 2 USB-A porty, takže k němu můžete připojit až 4 spotřebiče současně. Vyznačuje se také lehkým a praktickým designem - v případě potřeby si jej můžete snadno vzít s sebou do kanceláře nebo na dovolenou.

Pro nabíjení nebo napájení několika zařízení již nemusíte zabírat více zásuvek. Stačí použít TS-321-DE, který je vybaven 2 AC zásuvkami a 2 USB-A porty! Vyznačuje se také maximálním výstupním výkonem až 4 000 W, což znamená, že můžete snadno připojit většinu svých zařízení – od chytrých telefonů a notebooků po kávovary a mikrovlnné trouby. Díky tomu je produkt skvělý pro kancelář, kuchyň, koupelnu, ložnici a další!

I přes tak skvělé schopnosti je zásuvka velmi lehká a šikovná. Váží pouhých 166 g a jeho rozměry jsou 10,6 x 5,2 x 5,9 cm. Díky tomu nezabere příliš místa a jeho přeprava není vůbec žádný problém – snadno ho vejdete do batohu, kabelky nebo kufru a vezmete si ho s sebou do hotelu, na kolej nebo do kanceláře.

TS-321-DE je navržen tak, abyste mohli bez problémů zapojit různé vybavení. Nemusíte se bát, že by zástrčka jednoho připojeného zařízení překážela jiné zásuvce a bránila vám v jejím používání. Výrobek má také malý vestavěný světelný indikátor, který generuje měkké světlo s nízkým jasem - nebude vás rušit v noci.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Dostupné porty: 2x USB-A, 2x AC zásuvka
- Napájení: 4000 W max.
- Max. zatížení: 16 A

2 dalších produktů ve stejné kategorii: