Přenosné bluetooth reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Reproduktor Bluetooth NEXBY Wawe Zobrazit větší

Reproduktor Bluetooth NEXBY Wawe

06439197

Nový produkt

Ihned k odběru

605,00 Kč s DPH

Více informací


Ať už jste doma nebo na výletě v přírodě, reproduktor Nexby Wawe Vám bude dělat skvělou hudební společnost! Umožní Vám poslech oblíbené muziky v křišťálové kvalitě, díky výkonu 24 W, a navíc ho snadno a rychle spárujete s Vaším zařízením pomocí technologie Bluetooth 5.0. Nexby Wawe však můžete používat i v pohodlí domova, připojí se totiž i k laptopu, tabletu a zkrátka všem zařízením disponujícím technologií Bluetooth. Díky funkci True Wireless můžete propojit několik reproduktorů najednou a hudební zážitek tak bude o level výš.

360° okolní zvuk
Nexby Wawe Vám díky svým vlastnostem poskytne 360° okolní zvuk, a proto si každý bude moct užít hudbu vycházející z reproduktoru. Výkonné basy, 24W výkon a frekvenční odezva v rozmezí 70 Hz - 18 kHz podpoří hudební zážitek. Wawe je zajištěn odolným provedením, které je vhodné i do náročných podmínek. Vysoký stupeň krytí IPX6 zajistí odolnost vůči stříkající vodě, a proto nebude problém poslouchat třeba u moře nebo během výletu v deštivém počasí.

Wawe, který vydrží
Nexby Wawe disponuje 2000mAh baterií, která vystačí až na 7 hodin poslechu. Pokud dojde, snadno ji dobijete USB-C kabelem již za 3 hodiny. Dosah Bluetooth tohoto reproduktoru je až 10 metrů ve volném prostoru. Díky poutku na straně můžete Nexby Wawe snadno přenášet. Gumové provedení stran pozitivně přispívá k odolnosti vůči pádům a nárazům. Pokud budete mít příchozí hovor na napárovaném telefonu během používání reproduktoru, automaticky dojde k režimu handsfree a díky mikrofonu budete moci telefonát vyřídit.

Technické parametry:

- Plně kompatibilní s: Android, iOS
- Baterie: 2000 mAh
- Výdrž baterie: 7 hodin
- Bezdrátová technologie: Bluetooth
- Bluetooth: 5.0
- Bluetooth dosah: 10 metrů
- Voděodolnost: IPX6
- Doba nabíjení: 3 hodiny
- Frekvence: 70 Hz - 18 kHz
- Poměr signálu k šumu: ≥70dB
- Reproduktorová jednotka: 24W

30 dalších produktů ve stejné kategorii: