Přenosné bluetooth reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Reproduktor Bluetooth SVEN PS-55 Zobrazit větší

Reproduktor Bluetooth SVEN PS-55

06440105

Nový produkt

Ihned k odběru

299,00 Kč s DPH

Více informací


Reproduktor SVEN PS-55 upoutá pozornost svým zaobleným šasi a dynamickým vícebarevným RGB podsvícením. 45mm měnič generuje zvuk v širokém rozsahu od 120 Hz do 20 kHz. Baterie o kapacitě 600 mAh poskytuje výdrž až 10 hodin při zapnutém podsvícení. S výstupním výkonem 5 wattů je zařízení skvělé pro domácí poslech oblíbených melodií a také pro navození té správné nálady při outdoorových aktivitách. Bezdrátové připojení Bluetooth navíc umožňuje připojit 2 reproduktory k jedinému zdroji zvuku. Pozoruhodný je také vestavěný rádiový přijímač a přehrávač, podporující audio soubory z USB disku a microSD karty.

Slyšte ještě víc
S výstupním výkonem až 5 wattů RMS vyplní reproduktor prostor zvukem a umožní vám vychutnat si pohlcující zážitek. S frekvenčním rozsahem 120 až 20 000 Hz poskytuje široké spektrum zvuku – od nízkých basů až po melodické výšky, takže oceníte hloubku každé noty a realističnost zvuku. Zařízení je také vybaveno 45mm měničem pro lepší reprodukci nízkých a středních frekvencí. Navíc s podporou technologie TWS lze reproduktor spárovat s druhým reproduktorem stejného modelu a vytvořit tak ještě výkonnější a prostornější stereo zvuk.

Světelné efekty
Připravte se na nezapomenutelnou dávku skvělé zábavy na vaší další párty! Reproduktor SVEN nabízí interaktivní RGB barevné podsvícení, které výrazně umocní vaši zábavu. Nádherné světlo přitahuje pozornost ve dne i v noci a vytváří úžasnou atmosféru. Oživte každé setkání rozmanitými barvami a dopřejte svým hostům nezapomenutelný zážitek!

Poslouchejte, jak chcete
Zvuk ze zdrojového zařízení je přenášen prostřednictvím technologie Bluetooth – můžete si užívat stabilní bezdrátové připojení na vzdálenost až 10 metrů. Pokud chcete šetřit energii baterie, můžete pomocí přiloženého kabelu zajistit, aby zařízení fungovalo kabelově. A pokud máte chuť poslouchat čerstvé hudební hity nebo relaxovat u zpráv a zábavných pořadů, stačí zapnout vestavěný rozhlasový přijímač. Chcete-li aktivovat režim rádia, připojte přiloženou externí anténu. K zařízení můžete také připojit USB disk nebo microSD kartu.

10 hodin zábavy
Užijte si nádherný zvuk bez omezení. Reproduktor SVEN je vybaven 600 mAh dobíjecí baterií pro až 10 hodin používání. Od této chvíle vás vaše oblíbené písničky mohou doprovázet neustále – na cestách, při relaxaci doma i při outdoorových aktivitách.

Inovativní design
Finští designéři vynaložili velké úsilí, aby vytvořili reproduktor, který bude přitahovat obdivné pohledy okolních lidí. Jak je vidět – záměr se rozhodně povedl. Zařízení se vyznačuje originálním designem. Jeho rozměry jsou navíc jen 72 x 72 x 108 mm a jeho hmotnost nepřesahuje 230 g, takže si ho můžete pohodlně vzít, kam budete chtít.

Technické parametry:

- Výstupní výkon (RMS): 5 W
- Frekvenční rozsah: 120 - 20 000 Hz
- Převodník: Ø 45 mm
- Jmenovitý proud: 0,07 A
- Provozní doba: až 10 hodin
- Bezdrátové připojení: Bluetooth
- Zdroj napájení: Lithium-iontová baterie, 3,7 V, 600 mAh (2,22 Wh)
- USB: DC 5 V
- Typ napájecího konektoru: micro USB
- Rozměry: 72 x 72 x 108 mm
- Hmotnost: 230 g
- Barva: Černá

30 dalších produktů ve stejné kategorii: