Příslušenství k tabletům

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Stylus JOYROOM JR-X9S pro iPad Zobrazit větší

Stylus JOYROOM JR-X9S pro iPad

06440862

Nový produkt

Ihned k odběru

415,01 Kč s DPH

Více informací


Aktivní stylus Joyroom

Zvyšte si pohodlí při psaní a kreslení na iPadu. Aktivní stylus Joyroom JR-X9S vám poskytne vynikající plynulost a přesnost, zatímco technologie odmítání dlaně umožní vašemu zápěstí volně spočinout na obrazovce. Změnou sklonu stylusu si upravíte tloušťku čar. Jedna hodina nabíjení stačí k tomu, aby zařízení bezdrátově fungovalo 10 hodin. O stavu nabití baterie vás budou informovat LED indikátory. V sadě najdete další dva náhradní hroty.

Spolehlivá přesnost
Dosáhněte přesnosti, o které jste při psaní a kreslení na iPadu snili. Stylus Joyroom se vyznačuje plynulým chodem, nízkou latencí a vysokou citlivostí. Jeho ovládání je navíc jednoduché - tloušťku čar nastavíte nastavením úhlu zařízení. Úhel 90° zajišťuje tenké čáry, takže je ideální, pokud chcete vysokou přesnost. O něco silnější čáry dosáhnete nakloněním pera o 30°. Úhel 60° naopak nabízí mnohem silnější čáru. Díky tomu je stylus ideální pro různé scénáře - při psaní, kreslení i vybarvování.

Technologie odmítnutí dlaně
Vsaďte na praktická řešení a užijte si bezkonkurenční pohodlí. Rozhodnete-li se pro stylus Joyroom, můžete se vzdát obav z náhodného dotyku obrazovky a spuštění nechtěné funkce nebo ukončení aplikace. Zařízení podporuje technologii odmítnutí dlaně, takže si můžete zápěstí volně opřít o displej a zvýšit si pohodlí při práci.

Až 10 hodin nepřetržitého používání
Máte obavy, že se stylus Joyroom vybije při psaní důležité poznámky? Nemusíte! Jedna hodina nabíjení stačí k tomu, aby zařízení fungovalo až 10 hodin. V pohotovostním režimu se tato doba prodlouží až na 365 dní! Díky LED indikátorům budete mít vždy přístup k informacím o úrovni nabití baterie. A co víc, pro minimalizaci spotřeby energie se zařízení po 5 minutách nečinnosti automaticky vypne.

Široká kompatibilita a praktická řešení
Stylus Joyroom funguje se zařízeními se systémem iOS 12.2 a vyšším, takže je široce kompatibilní s mnoha iPady. Navíc jej můžete k tabletu připevnit pomocí magnetu, což usnadňuje jeho skladování i přepravu.

Technické parametry:

Kapacita baterie: 130 mAh
Doba nabíjení: 60 až 90 minut
Nabíjecí proud: 0.2 A
Provozní proud: 26 mA
Provozní doba: 8 až 10 hodin
Provozní doba v pohotovostním režimu: Přibližně 365 dní
Automatické vypnutí: Po 5 minutách nečinnosti
Barva: Bílá

Obsah balení:

1x Aktivní stylus
2x Náhradní hrot