Příslušenství pro mobilní telefony

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Adaptér Bluetooth BASEUS BA04 Black Zobrazit větší

Adaptér Bluetooth BASEUS BA04 Black

06441084

Nový produkt

Ihned k odběru

115,00 Kč s DPH

Více informací


Pohodlně používejte svá bezdrátová zařízení. Adaptér Baseus BA04 podporuje rychlé a stabilní připojení Bluetooth 5.1 a jeho dosah je až 20 m. Vyniká širokou kompatibilitou - umožňuje připojit reproduktory, klávesnice, herní podložky a mnoho dalších zařízení. Celkem s ním můžete spárovat až 7 zařízení najednou!

Spolehlivé bezdrátové připojení
Rozlučte se s problémy s připojením. Adaptér podporuje technologii Bluetooth 5.1, takže dokáže zajistit rychlý a stabilní bezdrátový přenos. Zadrhávání a zpoždění jsou minulostí! Zařízení je také zpětně kompatibilní s Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 a 5.0. Disponuje také vylepšeným signálem - s dosahem až 20 m si můžete užívat spolehlivé připojení téměř kdekoli v domě.

Mnoho možností
Adaptér je kompatibilní se širokou škálou zařízení - využijete ho při práci i při hraní her. Umožňuje spárovat s počítačem bezdrátovou myš nebo klávesnici, herní ovladač, reproduktory a sluchátka. Nebo jej můžete použít k přenosu souborů mezi smartphonem a notebookem přes Bluetooth. Poznámka: iPhony umožňují pomocí adaptéru přenos zvuku, ale neumožňují přenos dat.

Podporuje až 7 zařízení současně
Zlepšete svůj pracovní proces. Adaptér umožňuje spárovat počítač až se 7 zařízeními současně, například s reproduktorem, podložkou, klávesnicí, myší, sluchátky, tiskárnou a smartphonem. Pro připojení k více zařízením tak stačí vyhradit pouze jeden port USB! Produkt si navíc pamatuje jednou nakonfigurovaná zařízení, aby se s nimi později automaticky spároval, čímž šetří váš čas.

Plug & Play
Používáte notebook nebo počítač se systémem Windows 8.1, 10 nebo 11? Máme pro vás dobrou zprávu! Nemusíte ztrácet čas instalací ovladačů a složitou konfigurací adaptéru. Díky systému Plug & Play stačí adaptér pouze zapojit do počítače. Vestavěný indikátor, který svítí modře, vám navíc poskytne informace o stavu zařízení.

Technické parametry:

Barva: Černá
Rozhraní: USB
Materiál: Hliníková slitina + ABS
Verze Bluetooth: 5.1 se zpětnou kompatibilitou
Čip: BR8651
Dosah: Až 20 m
Kompatibilní protokoly: A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID atd.

28 dalších produktů ve stejné kategorii: