Redukce k PC

Důležité odkazy / informace

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Adaptér ORICO UTK-U3-BK-BP USB na RJ45 Zobrazit větší

Adaptér ORICO UTK-U3-BK-BP USB na RJ45

03391002

Nový produkt

Ihned k odběru

239,00 Kč s DPH

Více informací


Používejte vysokorychlostní internet kdekoli chcete. Síťový adaptér Orico USB 3.0 na RJ45 podporuje přenosové rychlosti až 1000 Mb/s a poskytuje stabilní připojení. Je lehký a kompaktní, takže jej můžete mít vždy po ruce. Zařízení se vyznačuje také širokou kompatibilitou. Můžete jej úspěšně používat i ke sledování filmů a hraní her. Adaptér je navíc vybaven praktickým LED indikátorem.

Získejte pohodlný přístup k vysokorychlostnímu internetu
Rozlučte se s problémy s připojením. Adaptér podporuje rychlosti 10M-1000Mb/s a je zpětně kompatibilní. Při jeho použití si můžete užívat rychlý a stabilní přenos. Používání internetu nebylo nikdy pohodlnější!

Sledujte filmy, hrajte hry, učte se a pracujte
Díky spolehlivému výkonu adaptéru jej můžete úspěšně používat v mnoha různých situacích. Skvěle poslouží nejen při práci nebo studiu, ale také například při sledování filmů, kdy vám poskytne rychlé načítání a plynulé přehrávání snímků ve vynikající kvalitě. Na Nintendu Switch můžete také hrát hry v televizním režimu, aniž byste se museli obávat zpoždění. (poznámka: Switch podporuje pouze gigabitové síťové karty)

Zapomeňte na problémy s kompatibilitou
Adaptér se vyznačuje univerzální kompatibilitou. Můžete jej snadno připojit k většině zařízení vybavených porty USB-A. Adaptér dokonale funguje s notebooky a počítači od výrobců, jako jsou Apple, Lenovo a ASUS. Je kompatibilní s operačními systémy Windows, Mac OS a Linux a díky systému Plug&Play nevyžaduje instalaci dalších ovladačů - jeho provoz je tedy báječně jednoduchý.

Můžete jej mít vždy po ruce
S přenosným adaptérem si můžete zajistit vysokorychlostní přístup k internetu téměř kdykoli a kdekoli. Zařízení je lehké a kompaktní - jeho rozměry jsou pouze 16x71,6x27 mm. Jeho integrovaná konstrukce se 7,5 cm dlouhým kabelem usnadňuje bezpečnou přepravu. Adaptér stačí vložit do kabelky nebo batohu a vzít si ho s sebou, kamkoli potřebujete!

Technické parametry:

- Materiál: ABS
- Barva: Černá
- Výstup: RJ45
- Vstup: USB 3.0 typ A
- Rychlost: Až 1Gbps
- Rozměry: 16x71,6x27 mm
- Napájení: Přímé napájení z USB
- Datový kabel: 7,5cm integrovaný datový kabel

21 dalších produktů ve stejné kategorii: