Robotické vysavače

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Vysavač robotický SWITCHBOT K10+ Mini Zobrazit větší

Vysavač robotický SWITCHBOT K10+ Mini

06441504

Nový produkt

Ihned k odběru

6 805,00 Kč s DPH

Více informací


Objevte novou éru čištění s SwitchBot! Úklidový robot SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+ je dokonalou kombinací inovativní technologie a výkonu, který potřebujete k udržení vašeho domova v dokonalém pořádku. Vaše podlahy nejen vysává, ale také vytírá a zanechává je dokonale čisté a svěží. Inteligentní navigace, dlouhá doba provozu a extrémně tichý provoz jsou jen některé z jeho výhod, to vše v extrémně kompaktním designu.

Maximální výkon v kompaktní formě
Mini robotický vysavač K10+ nabízí působivý sací výkon 2 500 Pa, aby vaše podlahy zůstaly bez poskvrny čisté – snadno si poradí s prachem, lupy nebo drobky! Inteligentně rozpoznává koberce a automaticky zvyšuje sací výkon, aby se s nečistotami vypořádal ještě efektivněji. A co víc, díky 4-úrovňovému nastavení sacího výkonu přizpůsobíte výkon robota téměř jakémukoli typu povrchu a jeho kompaktní design mu umožňuje dosáhnout do všech zákoutí a důkladně vyčistit každý centimetr povrchu.

Ještě více času na úklid
Plně nabitý čisticí robot poskytuje až 120 minut provozu, takže dokáže důkladně vyčistit plochu až 120 m²! To znamená, že robot K10+ se skvěle hodí jak do menších bytů, tak do větších bytů. Také nemusíte pamatovat na nabíjení. Pokud je úroveň nabití příliš nízká, robot automaticky zastaví čištění, aby obnovil energii, a poté se vrátí tam, kde skončil, aby pokračoval v čištění.

Inteligentní navigační systém
Úklidový robot SwitchBot se dokonale zorientuje ve vaší domácnosti – to vše díky inteligentnímu navigačnímu systému LDS. Precizně skenuje své okolí a vytváří přesnou mapu vašeho domova, která mu umožňuje naplánovat nejefektivnější trasu úklidu. Inteligentně také identifikuje překážky a vyhýbá se jim a díky své schopnosti překonat překážky vysoké až 2 cm si bez námahy poradí s prahy nebo koberci v cestě. Ani tmavé místnosti pro něj nejsou žádný problém!

Žádný kontakt s nečistotami
Nechte robota dělat práci za vás a dejte vám více času na věci, které vás opravdu baví. Mini Robot Vacuum K10+ se automaticky vrátí na základnu, kde sám vyprázdní nádrž na nečistoty. Stanice nabízí kapacitu až 4 litry, což v přepočtu znamená až 70 dní bez vyprázdnění.

Ovládejte to na dálku
Ovládání čisticího robota je jednodušší, než si myslíte! Dedikovaná aplikace vám umožní nejen zapínat a vypínat zařízení na dálku, ale také plánovat plány čištění a dokonce sledovat jeho průběh. S ním můžete vytvářet virtuální zdi a zakázané zóny, které vám umožní kontrolovat, kam robot může a kam ne. K10+ je také kompatibilní s oblíbenými hlasovými asistenty (Google Assistant, Amazon Alexa, Siri a IFTTT). Nyní jej můžete ovládat jednoduchými hlasovými příkazy, aniž byste museli sahat po smartphonu!

Čistěte v tichu
Zapomeňte na nepříjemný hluk! Díky inovativnímu systému redukce hluku nepřesahuje hlasitost čisticího robota SwitchBot 45 dB. Díky tomu může Mini Robot Vacuum K10+ pracovat v kteroukoli denní i noční dobu! Nyní si můžete užívat nedotčenou čistotu, aniž byste rušili klid a pohodu ostatních členů domácnosti.

Technické parametry:

Sací výkon: 2500 Pa
Funkce mopování: Ano
Maximální pracovní doba: 120 minut
Maximální plocha čištění: 120 m2
Hladina zvuku: 45 dB
Navigační systém: LDS
Kapacita nádrže čisticího robota: 150 ml
Vyprázdnění kapacity nádrže stanice: 4 l
Rozměry čisticího robota: 248 x 248 x 92 mm
Rozměry vyprazdňovací stanice: 261 x 210 x 323 mm
Hmotnost čisticího robota: 2,3 kg
Hmotnost vyprazdňovací stanice: Přibližně 3,6 kg
Kompatibilita s hlasovými asistenty: Google Assistant / Amazon Alexa / Siri / IFTTT.
Aplikace: SwitchBot
Požadavky na systém: iOS 12.0 nebo novější, Android OS 5.0 nebo novější

Obsah balení:

čistící robot
vyprazdňovací stanice
držák na mop
2x boční kartáč
nástroj pro údržbu
2x sáček na prach
2x filtr
20x jednorázový mop hadřík
napájecí kabel
uživatelský manuál


5 dalších produktů ve stejné kategorii: