Sluchátka do uší

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sluchátka FONENG T15 Zobrazit větší

Sluchátka FONENG T15

05560822

Nový produkt

Ihned k odběru

59,00 Kč s DPH

Více informací


Ponořte se do hudebního světa se sluchátky Foneng. Sluchátka T15 poskytují zvuk v kvalitě HiFi, takže můžete ocenit své oblíbené melodie novým způsobem. Dálkové ovládání integrované do kabelu umožňuje pohodlné ovládání. Délka kabelu je 120 cm - můžete si tak užívat volnost pohybu. Díky ergonomickému tvaru sluchátka dokonale padnou do uší, aniž by způsobovala nepohodlí. Hardware je kompatibilní se zařízeními vybavenými portem USB-C.

Špičkový zvuk
Nechte se unášet hudbou. Se sluchátky Foneng si vychutnáte čistý a přirozený zvuk. Sluchátka T15 zaručují zvuk v kvalitě HiFi, díky kterému se můžete znovu seznámit se svými oblíbenými skladbami a slyšet dříve nepovšimnuté detaily.

Dálkové ovládání
Dopřejte si pohodlí, které nabízí společnost Foneng. Dálkové ovládání integrované do kabelu sluchátek vám umožní pohodlně nastavovat hlasitost, pozastavit a obnovit přehrávání, měnit skladby a přijímat příchozí hovory.

Pohodlné používání
Poslouchejte hudbu a sledujte filmy, aniž byste se cítili nepohodlně. Sluchátka T15 dokonale padnou do uší a dlouhý kabel vám umožní zachovat si volnost pohybu. Sluchátka jsou navíc široce kompatibilní. Úspěšně je připojíte k zařízením, která mají port USB-C.

Technické parametry:

- Konektor: USB-C
- Délka kabelu: 120 cm
- Barva: bílá


30 dalších produktů ve stejné kategorii: