Sluneční brýle

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sluneční brýle BLITZWOLF BW-G02 Black s Bluetooth reproduktorem Zobrazit větší

Sluneční brýle BLITZWOLF BW-G02 Black s Bluetooth reproduktorem

06441141

Nový produkt

Ihned k odběru

479,00 Kč s DPH

Více informací


Užijte si své oblíbené melodie a zároveň chraňte své oči před oslňujícím slunečním světlem nebo odrazy. BlitzWolf BW-G02 je kombinace sluchátek a slunečních brýlí 2 v 1, které jsou ideální pro aktivity, jako je cyklistika, horská turistika a další. Jsou vybaveny vysoce kvalitními čočkami a mají 16,5mm měniče pro vynikající kvalitu zvuku. Díky až 5 hodinám přehrávání na jedno nabití a konektivitě Bluetooth 5.3 zajišťují spolehlivý přenos. Tato sluchátka jsou také velmi lehká a pohodlná, váží pouhých 36 gramů.

Vysoce kvalitní objektivy
Chraňte své oči před oslňujícím světlem odrážejícím se od vody, sněhu nebo skla. Sluneční brýle BlitzWolf BW-G02 nabízejí vynikající viditelnost téměř za všech podmínek! Pomáhají také předcházet únavě očí. Produkt obsahuje vysoce kvalitní čočky TAC, které blokují škodlivé UV záření a jsou bezpečné pro vaše oči.

Odolná konstrukce
Tyto sluneční brýle jsou vyrobeny z vysoce kvalitního PC materiálu, díky čemuž jsou vysoce odolné a odolné proti nárazu. Nemusíte se bát, že se snadno poškodí! Mají také vodotěsnost IPX5, což vám umožňuje používat je v deštivém počasí nebo během intenzivního tréninku bez obav z potřísnění nebo potu.

Vysoce kvalitní zvuk, spolehlivé připojení
Sluchátka jsou vybavena 16,5mm měniči, které poskytují čistý, ostrý a detailní zvuk. Podporují kodek AAC a Bluetooth 5.3, což zajišťuje nejen fantastický zvuk, ale také rychlý a stabilní přenos signálu – nemusíte se bát zpoždění!

Dlouhá životnost baterie
Plánujete jízdu na kole nebo horské dobrodružství? Vezměte si tato sluchátka s sebou a užívejte si své oblíbené seznamy skladeb, jak dlouho budete chtít! Model BW-G02 dokáže přehrávat hudbu přibližně 5 hodin, při telefonování pak až 4,5 hodiny. Nabíjení produktu je snadné pomocí přiloženého magnetického kabelu a trvá jen asi 1,2 hodiny.

Mikrofony pro redukci šumu ENC
Tato sluchátka Blitzwolf jsou také užitečná pro telefonní hovory. Ať už prozkoumáváte přeplněné centrum města nebo dobýváte vrchol hory a někdo vám zavolá, žádný problém! Model BW-G02 je vybaven spolehlivými HD mikrofony, které podporují redukci šumu ENC. To zajišťuje čistý záznam hlasu a zároveň eliminuje zbytečný hluk na pozadí. Vaši volající vás dokonale uslyší!

Pohodlná obsluha
S Blitzwolf nemusíte neustále sahat po telefonu. Sluchátka BW-G02 se dodávají s uživatelsky příjemným tlačítkem, které vám umožní snadný přístup k základním funkcím. Můžete pozastavit přehrávání, přeskakovat skladby, upravovat hlasitost, přijímat hovory, aktivovat hlasové asistenty a dokonce na dálku ovládat fotoaparát svého smartphonu. Je to perfektní řešení pro cvičení, vyjížďky na kole nebo výlety po městě!

Technické parametry:

Barva: Černá
Měnič: 16,5 mm
Mikrofon: Ano
Verze Bluetooth: 5.3
Podporované profily: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Rozsah: Do 10m
Doba nabíjení: Cca. 1,2 hodiny
Doba přehrávání hudby: Cca. 5 hodin
Doba hovoru po telefonu: Cca. 4,5 hodiny
Voděodolný: IPX5
Materiál: PC
Hmotnost: 36 g

Obsah balení:

Sluchátka
Magnetický nabíjecí kabel
Uživatelský manuál

6 dalších produktů ve stejné kategorii: