SMART Chytré hodinky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Hodinky COLMI V68 Black Zobrazit větší

Hodinky COLMI V68 Black

06442387

Nový produkt

Ihned k odběru

899,01 Kč s DPH

Více informací


Vybavte se chytrými hodinkami, které budou fungovat téměř za jakýchkoli podmínek. Colmi V68 je vybaven kompasem a LED svítilnou, takže je pro vás užitečný v terénu i mimo něj. Vyniká také voděodolností IP67 a dlouhou dobou provozu. Je také vybaven 1,43palcovým displejem pro pohodlné ovládání. Hodinky dále nabízejí více než 100 sportovních režimů a mnoho zajímavých funkcí, jako je sledování spánku, měření srdečního tepu a další.

Sportovní design
Chytré hodinky Colmi V68 nejen skvěle vypadají, ale jsou také velmi pohodlné a odolné. Jeho další výhodou je voděodolnost IP67, takže jej můžete bez obav používat v dešti nebo při mytí rukou. Nezalekne se náhodného potřísnění! Silikonový řemínek hodinek je navíc šetrný k pokožce a poskytuje dlouhotrvající pohodlí.

V terénu se osvědčí
Účastníte se často různých typů expedic? V takových situacích se vám budou hodit i chytré hodinky V68! Zařízení má zabudovaný kompas, který vám pomůže orientovat se v terénu. To ale není vše – hodinky jsou vybaveny LED svítilnou, která generuje silné bílé světlo. Nyní, i když se váš výlet trochu protáhne, snadno si posvítíte na cestu ve tmě!

Kulatý 1,43" displej
Pohodlné ovládání chytrých hodinek umožňuje kulatý 1,43″ HD displej s rozlišením 360x360p. Poskytuje ostré, věrné barvy a vysoce kvalitní obraz téměř za jakýchkoliv podmínek. Jeho vzhled si také můžete přizpůsobit podle svých představ výběrem z různých stylů menu a designů číselníků. Podívejte se na dostupné možnosti a vyjádřete se!

Vždy v kontaktu
Nenechte si ujít žádnou důležitou informaci. Chytré hodinky vás okamžitě upozorní na příchozí zprávy – nyní vám nic neunikne. A co víc, V68 umožňuje telefonovat přes Bluetooth. Není třeba pokaždé sahat po smartphonu!

V zájmu vašeho zdraví
Postarejte se o svou pohodu a získejte schopnost rychle reagovat na znepokojivé příznaky. Chytré hodinky V68 umožňují přesně měřit srdeční frekvenci, krevní tlak a saturaci kyslíkem (SpO2). Zařízení má také funkci sledování spánku - analyzuje jeho fáze a měří jejich trvání. To vám pomůže lépe poznat své tělo!

Vyberte si z dostupných sportovních režimů
Snažíte se vést aktivní životní styl? Chytré hodinky Colmi V68 jsou pro vás! Hodinky nabízejí více než 100 sportovních režimů na výběr a usnadňují sledování vašeho pokroku. Skákat, běhat, jezdit na kole nebo třeba lyžovat? Vyberte si svůj oblíbený sport nebo vyzkoušejte něco nového!

Dlouhá doba provozu
Potřeba častého nabíjení chytrých hodinek je minulostí. Chytré hodinky V68 jsou vybaveny 450 mAh baterií a vynikají sníženou spotřebou energie, takže mohou běžet opravdu dlouho. Při běžném používání vydrží cca 10 dní a při použití Bluetooth připojení až 5 dní. Na druhou stranu v pohotovostním režimu vám bude zařízení sloužit zhruba 30 dní.

Technické parametry:

Barva: Černá
Zobrazit: 1,46palcový HD displej
Rozlišení: 360x360p
Verze Bluetooth: 5,0
Kapacita baterie: 450 mAh
Způsob nabíjení: Magnetické nabíjení
Provozní doba: Normální použití: asi 10 dní; Bluetooth připojení: asi 5 dní; Pohotovostní režim: až 30 dní;
Voděodolnost: IP67
Rozměry: 47,8 x 13,5 mm
Délka popruhu: 256 mm
Hmotnost: 59 g
Kompatibilita: iOS 8.2 a novější, Android 5.1 a novější

12 dalších produktů ve stejné kategorii: