SMART hlavice

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart termostatická hlavice AVATTO TRV10 ZigBee Tuya Zobrazit větší

Smart termostatická hlavice AVATTO TRV10 ZigBee Tuya

06440148

Nový produkt

Ihned k odběru

805,00 Kč s DPH

Více informací


Chcete, aby váš domov měl vždy příjemnou teplotu? Proto hledáte chytré zařízení, které vám s tím pomůže? Chytrá termostatická hlavice Avatto bude perfektní volbou! Vyznačuje se kompaktními rozměry a navíc je vybaven mnoha užitečnými funkcemi, které velmi usnadňují jeho obsluhu. A co víc, s pomocí speciální aplikace je budete moci spravovat odkudkoli a kdykoli. Podívejte se, co vám Avatto může nabídnout!

Promyšlený design
To, co odlišuje chytrou termostatickou hlavici Avatto, je její promyšlený design. Jeho rozměry jsou pouze 59,4 × 99,3 × 59,4 mm, díky čemuž je velmi skladný a vejde se do každého interiéru. Zobrazované údaje lze navíc libovolně otáčet, abyste je vždy mohli pohodlně číst. Můžete také upravit jejich jas. K dispozici jsou také režimy Auto/Manual/Off/On. Zařízení je navíc napájeno 3 bateriemi AA, takže se nebudete muset starat o jejich nákup a výměnu. Součástí dodávky jsou také různé adaptéry, díky nimž je zařízení Avatto kompatibilní s různými ohřívači.

Snadné ovládání
Chytrá termostatická hlavice Avatto znamená také snadné ovládání. A co víc, když to zkombinujete s chytrou bránou (prodává se samostatně), získáte hlasové ovládání s asistenty, jako je Amazon Alexa a Google Home. Aplikace vám dává možnost naprogramovat týdenní plány. To vám umožní naplánovat, jaká by měla být teplota na 7 dní ve 4 různých časech. Zaznamenává také historii teplot a zobrazuje ji jako křivku. Kromě toho můžete sdílet ovládání se svou rodinou.

Bezpečné použití
Když si vyberete zařízení Avatto, nemusíte se bát o svou bezpečnost a bezpečnost své rodiny. V aplikaci najdete funkci zámku, aby vaše dítě nemohlo ovládat hlavu, takže si můžete být jisti, že je správně chráněno. A co víc, chytrá hlava je standardně naprogramována tak, aby se zapínala a vypínala při určité teplotě a čase, takže vaše potrubí nebude při každodenním používání zamrzat a nevápenatět.

Další funkce
Chytrá termostatická hlavice Avatto je vybavena řadou funkcí pro ještě pohodlnější použití. Díky funkci kalibrace teploty přesně zjistí a zobrazí teplotu, abyste vždy věděli, kolik stupňů je v místnosti. Je také vybaven detektorem otevřeného okna. Když teplota v místnosti během 5 minut klesne o 1,5 stupně, zařízení uzavře ventil, což má za následek zastavení topení. Znovu se zapne, když teplota v místnosti stoupne o 1,5 stupně za 4,5 minuty nebo po 30 minutách bez jakékoli operace v aplikaci nebo na zařízení.

Více schopností
Zařízení Avatto má také funkci propojení. Co to znamená? To vám dává možnost vytvářet různé inteligentní automatizace pro spouštění scén. Navíc je vám k dispozici také funkce skupinového ovládání. Můžete ovládat několik spotřebičů umístěných v různých místnostech současně. Objevte, jaký uživatelský komfort získáte s Avatto!

Technické parametry:

- Rozměry: 59,4 × 99,3 × 59,4 mm
- Baterie: 3 × 1.5 V AA
- Teplota: max. 90 °C
- Spojení: M30 x 1,5 mm
- Stupeň ochrany: IP20
- Teplota okolí: 0-50 °C
- 6x adaptér

9 dalších produktů ve stejné kategorii: