SMART spínače spotřebičů

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart Switch SONOFF RF R2 WiFi Zobrazit větší

Smart Switch SONOFF RF R2 WiFi

06441463

Nový produkt

Ihned k odběru

235,01 Kč s DPH

Více informací


Nová verze oblíbeného spínače Sonoff RF (IM151116003)Sonoff RF je levný chytrý WiFi spínač s modulem rádiového přijímače 433,92 MHz, který lze ovládat rádiovým dálkovým ovladačem. Jedná se o dálkově ovládaný vypínač, který lze připojit k široké škále zařízení. Elektrický spínač Sonoff RF přenáší data do cloudové platformy prostřednictvím připojení WiFi, které uživatelům umožňuje dálkově ovládat všechna připojená zařízení prostřednictvím mobilní aplikace eWeLink.

Uživatelé mohou připojené zařízení dálkově ovládat prostřednictvím bezplatné aplikace eWeLink dostupné na platformách iOS a Android a také pomocí rádiového dálkového ovládání. Podpora hlasu a spolupráce s chytrými asistenty je možná také díky kompatibilitě s Amazon Alexa, Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Assistant, Google Home, Google Nest, IFTTT. Díky síťovému připojení je synchronizace stavu zařízení okamžitá, takže aplikace vždy zobrazuje aktuální údaje.

Uživatelé mohou inteligentně naplánovat čas automatického zapnutí/vypnutí zařízení v určitý čas. Zařízení může pracovat samostatně, i když je síť WiFi nedostupná, stačí využít funkci podpory sítě LAN. Aby mohli zařízení ovládat i ostatní členové domácnosti, mohou uživatelé jednoduše sdílet zařízení s dalšími účty a přidělit jim určitá oprávnění. Je také možné vytvářet scény nebo inteligentní scény pro zapnutí/vypnutí vypínače.

Relé je kompatibilní s mnoha zařízeními dostupnými na trhu. Lze jej použít s osvětlením, domácími spotřebiči, ventilátory a mnoha dalšími.

Technické parametry:

Napájení: 90-250 V AC (50/60 Hz)
Maximální napětí: 10 A
Max. výkon: 2200 W
Počet podporovaných časových plánů: 8
Komunikace WiFi: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Rádiové připojení: RF 433,92 MHz
Zabezpečení: WPA-PSK/WPA2-PSK
Instalace: Ne
Správa: APP eWeLink pro Android/iOS
Chytré ovládání: Amazon: Alexa, Echo, Echo Dot, Amazon Tap,Google: Google: Assistant, Home, Nest, APP IFTTT
Hmotnost: 52 g
Materiál pouzdra: Ohnivzdorný ABS V0
Počet kanálů: 1
Rozměry: 88 x 38 x 23 mm
Pracovní teplota: 0 °C - 40 °C
Vlhkost: 5-90 %RH
Certifikáty: CE

21 dalších produktů ve stejné kategorii: